Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό - Εκτός αποστολής ο Κωνσταντέλιας!

Λουτσέσκου - Κωνσταντέλιας

i

© Intime

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό - Εκτός αποστολής ο Κωνσταντέλιας!

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:32 - 14.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:22 - 14.08.2024

Γνωστές έγιναν οι αρχικές επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου για την σπουδαία εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στην Τούμπα κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο των ημιτελικών Κυπέλλου Ελλάδας (14/2, 19:30). Εκτός «μάχης» έμεινε ο Κωνσταντέλιας.

Ώρα Κυπέλλου για τον ΠΑΟΚ!

Ο Δικέφαλος θα υποδεχτεί στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά Κυπέλλου Ελλάδας (14/2, 19:30).

Λίγη ώρα πριν από τη σέντρα, έγιναν γνωστές οι αρχικές επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού σε ότι αφορά την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Κάτω από τα δοκάρια ξεκινάει για ακόμη μία φορά ο Κοτάρσκι, με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδη και Ράφα.

Τσιγγάρας και Σβαμπ θα είναι το δίδυμο της μεσαίας γραμμής, με την τριάδα πίσω από τον φορ να απαρτίζεται από τους Ζίβκοβιτς, Μάρκος Αντόνιο και Ντεσπόντοφ.

Ο Μπράντον Τόμας είναι ο ποδοσφαιριστής που επιλέχτηκε για την αιχμή του δόρατος.

Να σημειωθεί πως ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έμεινε εκτός αποστολής. Ο νεαρός ταλαιπωρείται από ίωση τις τελευταίες μέρες, ενώ δεν κατάφερε να προπονηθεί καθόλου μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ στην αναβολή που ζήτησε ο Ολυμπιακός
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:06 - 14.02.2024

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ στην αναβολή που ζήτησε ο Ολυμπιακός

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε στην αναβολή που ζήτησε ο Ολυμπιακός για το μεταξύ τους ντέρμπι, λέγοντας ότι είναι θετικός στην αλλαγή ημερομηνίας του αγώνα. Το μόνο που μένει είναι να δώσει το οκ ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του «Δικεφάλου»

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Μάρκος Αντόνιο, Ντεσπόντοφ, Τόμας.