Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:01 - 21.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:12 - 14.08.2024

Γνωστές έγιναν οι αρχικές επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου για την σπουδαία εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό (21/2, 19:00).

Ώρα ρεβάνς για τον ΠΑΟΚ!

Ο Δικέφαλος θα κοντραριστεί με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (21/2, 19:00), με φόντο την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας.

Να θυμίσουμε πως στον πρώτο ημιτελικό της Τούμπας την περασμένη εβδομάδα, το «τριφύλλι» πανηγύρισε τη νίκη χάρη στο γκολ του Σπόραρ (0-1) κι έτσι πήρε ένα σημαντικό προβάδισμα, με τους ασπρόμαυρους να χρειάζονται πλέον την ανατροπή.

Λίγη ώρα πριν από τη σέντρα, έγιναν γνωστές οι αρχικές επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού σε ότι αφορά την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Κάτω από τα δοκάρια ξεκινάει για ακόμη μία φορά ο Κοτάρσκι, με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης και Μπάμπα.

Μεϊτέ και Σβαμπ θα είναι το δίδυμο της μεσαίας γραμμής, με την τριάδα πίσω από τον φορ να απαρτίζεται από τους Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλια και Τάισον.

Ο Μπράντον Τόμας είναι ο ποδοσφαιριστής που επιλέχτηκε για την αιχμή του δόρατος.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του «Δικεφάλου»

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Τόμας.