Πρεμιέρα στο Champions League για τον ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ

i

ΠΑΟΚ/ ©Intime

Πρεμιέρα στο Champions League για τον ΠΑΟΚ

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:25 - 06.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:42 - 14.08.2024

Ο ΠΑΟΚ διεκδικεί ένα εισιτήριο στην επόμενη φάση του Champions League.

Πρεμιέρα κάνει σήμερα (6/9, 19:00) στην Αυστρία ο ΠΑΟΚ, καθώς αντιμετωπίζει την Ρασίνγκ από το Λουξεμβούργο στο πλαίσιο του ημιτελικού του πρώτου γύρου για το UEFA Women’s Champions League.

Οι «Ισόβιες» πρωταθλήτριες δίνουν τον πρώτο επίσημο αγώνα τους σήμερα στην NV Arena και διεκδικούν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ σε ένα ακόμα ταξίδι στα… αστέρια θέλει να πάρει την πρόκριση στον τελικό (09/09) του ομίλου, εκεί όπου περιμένει η Πρωταθλήτρια Αυστρίας και οικοδέσποινα, Σεντ Πόλτεν. 

Το βράδυ της Τετάρτης (6/9) οι «ασπρόμαυρες» θα τεθούν αντιμέτωπες με την πρωταθλήτρια Λουξεμβούργου, Ρασίνγκ, η οποία πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της τα τελευταία χρόνια, δημιουργώντας τις πρώτες παραστάσεις στο Champions League. 

Παρελθόν από την Εθνική Ισπανίας Γυναικών ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

19:05 - 05.09.2023

Παρελθόν από την Εθνική Ισπανίας Γυναικών ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της

Τέλος από την Εθνική Ομάδα Γυναικών της Ισπανίας, ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Χόρχε Βίλντα, λίγες εβδομάδες μετά το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει μετά το φιλί του Λουίς Ρουμπιάλες στην Τζένι Ερμόσο κατά τη διάρκεια της απονομής του τροπαίου του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά με εικόνα και ήχο από το κανάλι της Σεντ Πόλτεν στο Youtube.

Tags: