Οι έντονες αντιδράσεις του Λουτσέσκου και η αποθέωση στον Σαμάτα: Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (vid)

Οι έντονες αντιδράσεις του Λουτσέσκου και η αποθέωση στον Σαμάτα: Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (vid)

Sportal newsroom 18:06 - 16.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:06 - 16.09.2024

Δείτε όσα κατέγραψαν οι κάμερες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από το ισόπαλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας.

Στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν στο πρωτάθλημα ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έμειναν «άσφαιροι» στην Τούμπα και πήραν από έναν βαθμό. Οι Θεσσαλονικείς δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους, ενώ στο φινάλε ο Κοτάρσκι «έσωσε» την ομάδα του, σταματώντας εντυπωσιακά τον Φώτη Ιωαννίδη.

Μπορεί ο Δικέφαλος του Βορρά να μην πανηγύρισε τη νίκη και να μην υπήρξαν πανηγυρισμοί, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπήρξαν γενικότερα έντονες αντιδράσεις. Άλλωστε πάντα ο Ράζβαν Λουτσέσκου και ο ασπρόμαυρος πάγκος ζουν έντονα τα παιχνίδια της ομάδας τους.

Επίσης, κατά τη διάρκεια του αγώνα με το Τριφύλλι υπήρξε και μία πολύ όμορφη στιγμή, καθώς ο Αλί Σαμάτα γνώρισε αποθέωση από τους φίλους του ΠΑΟΚ με το που πάτησε το πόδι του στον αγωνιστικό χώρο, παίρνοντας τη θέση του Τσάλοφ στο 67ο λεπτό.

Όλα αυτά και πολλά άλλα μπορείτε να τα δείτε μέσα από την παρακάμερα που δημοσίευσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο επίσημο κανάλι της στο Youtube.