Μεϊτέ, Μπαρμπόσα ή... τρίτος;

Σουαλιχό Μεϊτέ

i

© Intime

Μεϊτέ, Μπαρμπόσα ή... τρίτος;

Μάνος Τσαλγατίδης 15:41 - 05.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:41 - 05.08.2024

Οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ με τον Μεϊτέ και η... τρίτη λύση.

Tο σήριαλ μεταξύ ΠΑΟΚ και Μεϊτέ συνεχίζεται και κορυφώνεται αυτές τις μέρες. Την ίδια ώρα, οι Πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ως εναλλακτική λύση τον Ντανίλο Μπαρμπόσα.

Πάντως, εκτός από τον Γάλλο και τον Βραζιλιάνο, στη Μικράς Ασίας υπάρχει και μια τρίτη λύση στα υπόψιν για τον χώρο του κέντρου.

Πρόκειται για ταλαντούχο νεαρό σε ηλικία ποδοσφαιριστή που έχει εντοπιστεί και εξετάζεται σοβαρά ως ενδεχόμενο αν δεν υπάρξει θετική εξέλιξη με τους δυο προαναφερόμενους μέσους.

Η ώρα των αποφάσεων για όλους έχει έρθει και όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά στο χρονικό σημείο που βρίσκεται η μεταγραφική περίοδος.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας μάλιστα όπως ανέφερε το Sportal την Κυριακή 4/8 κατέθεσαν ήδη μια διπλή πρόταση που αφορά τόσο την Μπενφίκα όσο και τον Μεϊτέ.

Όπως αναφέρουν πηγές της ΠΑΕ, η προσφορά στους Πορτογάλους είναι μειωμένη κατά 500 χιλιάδες σε σχέση με την προηγούμενη, δηλαδή 1.5 εκατομμύριο ευρώ.

Στον Μεϊτέ, ο Δικέφαλος ήταν ξεκάθαρος εξ αρχής πως η πρόταση που θα του κατέθετε θα ήταν μικρότερη από αυτή προ δύο μηνών και έτσι και έγινε. Ο ΠΑΟΚ του προσφέρει μικρότερο ποσό για τον ετήσιο μισθό του, αλλά και συμβόλαιο διάρκειας 2+1 ετών.

Με τον νικητή του Τσέλιε - Σάμροκ Ρόβερς ο ΠΑΟΚ στα playoffs του Europa League αν αποκλειστεί από τη Μάλμε
EUROPA LEAGUE

14:14 - 05.08.2024

Με τον νικητή του Τσέλιε - Σάμροκ Ρόβερς ο ΠΑΟΚ στα playoffs του Europa League αν αποκλειστεί από τη Μάλμε

Ο νικητής του ζευγαριού Τσέλιε - Σάμροκ Ρόβερς θα κοντραριστεί με τον ΠΑΟΚ στα playoffs του Europa League, σε περίπτωση που οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν ξεπεράσουν το εμπόδιο της Μάλμε.

Από τη πλευρά του ο Γάλλος και η μανατζερική του ομάδα επιθυμούν κλειστό τριετές, ωστόσο στο τέλος δεν είναι απίθανο να πουν το «ναι» στην πρόταση του Δικεφάλου.

Πάντως μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ακόμα καμιά οριστική συμφωνία…

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!