Οι νέες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ (vid)

Οι νέες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ (vid)

Μάνος Τσαλγατίδης 15:30 - 12.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:30 - 12.08.2024

Παρουσίασαν τις εμφανίσεις τους οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε τη βασική τριάδα των εμφανίσεων του, μετά την καθιερωμένη ριγέ που είχε ήδη γίνει γνωστή, μέσω ενός εντυπωσιακού video, το οποίο γυρίστηκε σε πάρκινγκ.

Η δεύτερη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας είναι λευκή, ενώ η τρίτη μαύρη, με ένα «εντυπωσιακό μαύρο μοτίβο», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο Δικέφαλος.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η κλασσική ριγέ, την οποία έχουμε γνωρίσει ήδη.

Όπως προστάζει η ασπρόμαυρη ιστορία, αλλά και με μοντέρνες πινελιές.

Η λευκή με total ΠΑΟΚ μοτίβο. Και η μαύρη, με ένα εντυπωσιακό μαύρο μοτίβο. Οι νέες φανέλες των πρωταθλητών είναι εδώ!Οι φανέλες είναι κατασκευασμένες από Eco Fabric, ένα υλικό που είναι 100% πολυεστέρας από ανακυκλώσιμα πλαστικά.

Διαθέτουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, προκειμένου να είναι ελαφριές και να επιτρέπουν στο σώμα του ποδοσφαιριστή να αναπνέει κατά τη διάρκεια των αγώνων».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!