Η γωνία που θα καταλάβουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην έδρα της Γαλατά – Sold out προβλέπουν οι Τούρκοι (pic)
i

©intime

Η γωνία που θα καταλάβουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην έδρα της Γαλατά – Sold out προβλέπουν οι Τούρκοι (pic)

Γιώργος Σακελλαρίου 17:06 - 23.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:44 - 23.09.2024

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ προετοιμάζονται για την παρουσία τους στην Κωνσταντινούπολη. Σε ποιο μέρος του RAMS Park θα καθίσουν.

Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ έχει στρέψει το βλέμμα του στη Γαλατασαράι.

Στην Κωνσταντινούπολη, από την οποία προέρχεται ο σύλλογος θα ξεκινήσει το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι στο Europa League.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν στη διάθεσή τους 2.400 εισιτήρια τα οποία κι αναμένεται να εξαντλήσουν. Το κάθε εισιτήριο για τη γωνία των φιλοξενούμενων κοστίζει 28 ευρώ, ενώ στα επίσημα, αυτά που έχει η ΠΑΕ, κοστίζουν 200 ευρώ. Όπως και να έχει, οι φίλοι του ΠΑΟΚ προγραμματίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για το ταξίδι.

Στη Γαλατά, παράλληλα, ενημέρωσαν για την πώληση των εισιτηρίων. Στις τάξεις των οπαδών της επικρατεί ενθουσιασμός με το 6 στα 6 στο πρωτάθλημα και ειδικά μετά την τριάρα εκτός έδρας στο ντέρμπι με τη μεγάλη αντίπαλο, τη Φενέρμπαχτσε. Στη γειτονική χώρα, μάλιστα, είναι βέβαιοι για το sold out.

Στην ανακοίνωση της Γαλατά αναφέρεται: «Η ποδοσφαιρική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στον 1ο αγώνα του UEFA Europa League Tour την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 22:00 στο Αθλητικό Συγκρότημα Ali Sami Yen. Τα εισιτήρια του αγώνα τέθηκαν σε κυκλοφορία με λογότυπο GS τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, μέσω passo.com.tr και της εφαρμογής passo.

Οι οπαδοί μας θα μπορούν να αγοράζουν εισιτήρια μόνο για τους εαυτούς τους μέσω των λογαριασμών τους στο Passo. Δεν θα είναι δυνατή η αγορά εισιτηρίων για λογαριασμό άλλου ατόμου από λογαριασμούς Passo. (Ο κάτοχος του λογαριασμού και ο κάτοχος του εισιτηρίου πρέπει να είναι το ίδιο άτομο.)

Προκειμένου να αποφευχθούν οι παράτυπες πωλήσεις εισιτηρίων εκτός των επίσημων καναλιών πώλησης εισιτηρίων, τα εισιτήρια που πωλήθηκαν για τον αγώνα του ΠΑΟΚ θα κλείσουν για μεταφορά, συμπεριλαμβανομένης της ημέρας του αγώνα.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας μπορούν να μεταφέρουν τη θέση που ανήκει στο εισιτήριο διαρκείας τους μόνο για έναν αγώνα, εκτός από τα άτομα που έχουν προηγουμένως καθορίσει για τον αγώνα που δεν θα μπορούν να παρακολουθήσουν. Εάν η θέση σας που ανήκει στο εισιτήριο διαρκείας που έχετε μεταφέρει στον σύλλογό μας πωληθεί ως εισιτήριο, το 60% των εσόδων από τα εισιτήρια (εξαιρουμένων των εξόδων) θα εφαρμοστεί ως έκπτωση στην αγορά εισιτηρίου διαρκείας ποδοσφαίρου 2025-2026.

Ευχάριστα νέα για Λουτσέσκου: Προπονήθηκε και υπολογίζεται ο Ζίβκοβιτς ενόψει Γαλατασαράι
EUROPA LEAGUE

12:47 - 23.09.2024

Ευχάριστα νέα για Λουτσέσκου: Προπονήθηκε και υπολογίζεται ο Ζίβκοβιτς ενόψει Γαλατασαράι

O Αντρίγια Ζίβκοβιτς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε στο ισχίο, προπονήθηκε κανονικά και βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου για την πρώτη μάχη του ΠΑΟΚ στο Europa League με την Γαλατασαράι.

Ένας φίλαθλος θα έχει το δικαίωμα να αγοράσει 1 (ένα) εισιτήριο εισάγοντας διαφορετικούς αριθμούς TR ID. Κάθε φίλαθλος είναι υποχρεωμένος να έχει κάρτα passolig».

Δείτε με έντονο μοβ χρώμα το σημείο, που θα βρίσκονται οι οπαδοί του ΠΑΟΚ (μουσαφίρηδες, όπως αναφέρεται στο σχεδιάγραμμα του RAMS Park) και στα τμήματα 418-421.