Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει Μάλμε - Τα νεότερα για Ότο

Προπόνηση ΠΑΟΚ

i

© Intime

Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει Μάλμε - Τα νεότερα για Ότο

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 22:41 - 10.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:41 - 10.08.2024

Με το μυαλό στη ρεβάνς κόντρα στη Μάλμε, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του στην Τούμπα.

Σε ρυθμούς Μάλμε κινούνται άπαντες στο «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ, ενόψει και της ρεβάνς στην Τούμπα (13/8, 20:30). Θυμίζουμε πως στο πρώτο ματς της Σουηδίας οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες (2-2) κι άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς.

Όπως γνωστοποίησε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου συνεχίζουν την προετοιμασία τους, με το σημερινό (10/8) να είναι αφιερωμένο στο τακτικό κομμάτι. Ο Ότο υποβλήθηκε σε θεραπεία κι έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ την Κυριακή (11/8) ο σύλλογος θα προπονηθεί στις 18:30 στο γήπεδο της Τούμπας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Οι μέρες μετρούν αντίστροφα, η δουλειά συνεχίζεται για τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου, που καταστρώνουν το πλάνο που θα φέρει την πρόκριση επί της Μάλμε και το εισιτήριο για τα Play Offs του UEFA Champions League 2024-25. Το προπονητικό πρόγραμμα του Σαββάτου (10.08) ήταν αφιερωμένο στο τακτικό κομμάτι.

Οι παίκτες ξεκίνησαν με προθέρμανση και παιχνίδι κατοχής και στη συνέχεια χωρίστηκαν σε άμυνα και επίθεση και δούλεψαν ξεχωριστά, ενώ στο τελευταίο μέρος διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες. Ο Γιόνι Όττο υποβλήθηκε σε θεραπεία κι έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Την Κυριακή (11.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:30 στο γήπεδο της Τούμπας».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!