Το ξέσπασμα στον ΠΑΟΚ για το σπουδαίο διπλό στη Λεωφόρο (vid)

Το ξέσπασμα στον ΠΑΟΚ για το σπουδαίο διπλό στη Λεωφόρο (vid)

Sportal newsroom 18:00 - 01.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:23 - 13.08.2024

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, οι παίκτες του και τα στελέχη του ΠΑΟΚ ξέσπασαν με τη λήξη του αγώνα στη Λεωφόρο.

Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε τεράστια νίκη στη Λεωφόρο.

Μετά την ήττα από τον Άρη στην πρεμιέρα των playoffs στη Stoiximan Superleague, ο ΠΑΟΚ έπρεπε να φύγει με αποτέλεσμα από την έδρα του Παναθηναϊκού για να παραμείνει στο κυνήγι του τίτλου.

Τα κατάφερε και φυσικά στο τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός Ράβζαν Λουτσέσκου, οι συνεργάτες του και φυσικά οι παίκτες του «Δικεφάλου» ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς.

Δείτε την παρακάμερα του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ, παράλληλα, με ανεβασμένη ψυχολογία ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ματς της Τετάρτης με τη Λαμία στην Τούμπα.

Το ευχάριστο για τον Λουτσέσκου είναι ότι και ο Μπάμπα γυμνάστηκε κανονικά κι έτσι μοναδικός απών πλέον είναι ο Εκόνγκ.

Στο δελτίο του ΠΑΟΚ αναφέρεται: «Λίγες ώρες μετά τη μεγάλη νίκη στη Λεωφόρο, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου βρέθηκε και πάλι στο γήπεδο και ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Τούμπας κόντρα στη Λαμία.

Η προπόνηση διεξήχθη σε δύο γκρουπ. Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια υψηλής έντασης σε μικρούς χώρους.

Στα καλά νέα της ημέρας, το ιατρικό δελτίο άδειασε από ονόματα, καθώς ο Μπάμπα προπονήθηκε κανονικά, όπως και οι Κεντζιόρα και Γιόνι, με τον Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ να είναι ο μοναδικός παίκτης που έμεινε εκτός προγράμματος. Ο Νιγηριανός στόπερ συνέχισε με θεραπεία.

Την Τρίτη (02.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:45 στη Νέα Μεσημβρία».