«Ο ΠΑΟΚ προσφέρει τετραετές στον Ζίβκοβιτς»

Ο Ζίβκοβιτς.

i

©intime

«Ο ΠΑΟΚ προσφέρει τετραετές στον Ζίβκοβιτς»

Sportal newsroom 20:59 - 13.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:31 - 14.08.2024

Οι Σέρβοι τονίζουν ότι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έχει βρει καταφύγιο στον ΠΑΟΚ.

Μία από τις υποθέσεις που απασχολούν τον ΠΑΟΚ και θα συνεχίσουν να τον απασχολούν είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Ο 27χρονος εξτρέμ έχει συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο» έως το τέλος του έτους και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη υπάρχει πλάνο για την παραμονή του. Είναι, άλλωστε, ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία της ομάδας, ενώ ο διεθνής Σέρβος έχει ξεκινήσει εξαιρετικά στη σεζόν.

Οι συμπατριώτες του υποστηρίζουν ότι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος ήρθε στον ΠΑΟΚ τον Σεπτέμβριο του 2020 και στο ντεμπούτο του στα προκριματικά του Champions League σκόραρε κόντρα στην πρώην ομάδα του τη Μπενφίκα, έχει στα χέρια του πρόταση για νέο τετραετές συμβόλαιο κι εκτός απροόπτου, θα παραμείνει στην Τούμπα, όπου θα είναι ο πλέον ακριβοπληρωμένος παίκτης. Αυτή τη στιγμή οι αποδοχές του κυμαίνονται κοντά στο 1,3 εκατ. ευρώ.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται: «Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έχει βρει το ήσυχο καταφύγιό του στη Θεσσαλονίκη και προσφέρει φανταστικά παιχνίδια εδώ και χρόνια.

Από την αρχή της σεζόν είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του ΠΑΟΚ, έπαιξε εννέα παιχνίδια, σημείωσε πέντε γκολ και οδήγησε την ομάδα στους ομίλους του UEFA Europa Conference League.

Αυτός ήταν ο λόγος για τη διοίκηση του συλλόγου να προσφέρει στον Σέρβο εκπρόσωπο νέο συμβόλαιο για άλλα τέσσερα χρόνια και έτσι να γίνει ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Να θυμίσουμε ότι ο Ζίβκοβιτς πήγε στη Θεσσαλονίκη πριν από τρία χρόνια και πολύ γρήγορα έγινε ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Σε 150 ματς σημείωσε 33 γκολ κι έδωσε 29 ασίστ.

Σε ό,τι αφορά την εθνική ομάδα, έχει καθιερωθεί πρόσφατα στο σύστημα του Ντράγκαν Στοΐκοβιτς και έχει τον ρόλο του δεξιού εξτρέμ».