Η σημαντική διακοπή για τον ΠΑΟΚ

Παίκτες ΠΑΟΚ

i

© intime

Η σημαντική διακοπή για τον ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 21:51 - 08.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:52 - 14.08.2024

Οι σκέψεις του τεχνικού τιμ του ΠΑΟΚ ενόψει της συνέχειας και τα απαραίτητα ρεπό.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε ρεπό, καθώς ο Ράζβαν Λουτσέσκου και το τιμ του αποφάσισαν να δώσουν μερικές ημέρες ξεκούρασης στους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να ξεκουραστούν τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά.

Το ραντεβού της επιστροφής έχει δοθεί την Τρίτη 10/10 με τον προπονητής της ομάδας να θεωρεί αρκετά σημαντική αυτή τη διακοπή.

Πιο συγκεκριμένα, το γεγονός πως διαρκεί αρκετό χρονικό διάστημα, θα δώσει την ευκαιρία στην ομάδα να δουλέψει χωρίς την πίεση των συνεχόμενων αγώνων, όντας και ξεκούραστη. Μάλιστα, σημειώνεται από την πλευρά του τεχνικού τιμ, πως είναι μετά από αυτή τη διακοπή είναι αρκετά πιθανό οι παίκτες να έρθουν ακόμα πιο κοντά στα τακτικά «θέλω» του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ωστόσο, πρέπει να τονιστεί πως ήδη στο θέμα κατανόησης των ιδεών του προπονητή η ομάδα βρίσκεται σε καλό επίπεδο, κάτι που φάνηκε και στο παιχνίδι με την Άιντραχτ.

Μίλαν και Τορίνο τσεκάρουν Κουλιεράκη

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης είναι ένα από τα μεγάλα πρότζεκτ του ΠΑΟΚ, με τον νεαρό να δείχνει στις αρχές της σεζόν, πως είναι ακόμα πιο ώριμος από πέρσι και πως μπορεί να αναδειχθεί στον ηγέτης της «ασπρόμαυρης» άμυνας.

Όπως είναι λογικό δεν είναι λίγες οι ομάδες που παρακολουθούν τον νεαρό αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό του Δικεφάλου, που με τις εμφανίσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη έχει προκαλέσει αίσθηση. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ τον διεθνή ποδοσφαιριστή συνεχίζει να τον παρακολουθεί η Μίλαν, ενώ υπάρχει και άλλη ομάδα από τη γειτονική χώρα, που πρόσφατα προστέθηκε στη λίστα των ενδιαφερόμενων. 

Ο λόγος γίνεται για την Τορίνο. Όπως γράφεται στην Ιταλία, ο εν λόγω σύλλογος τσεκάρει τον Κουλιεράκη και θεωρεί πως παρά το νεαρό της ηλικίας του, μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση στο κέντρο της άμυνας. Μάλιστα, ένας από τους λόγους που φαίνεται να τον τσεκάρουν οι δύο σύλλογοι (εκτός από την αδιαμφισβήτη ποιότητα του) είναι και ο δυνατός του χαρακτήρας.