Συνελήφθη 23χρονος οπαδός στην Τούμπα που έριξε κροτίδα κατά τη διάρκεια του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Θύρα 4

i

© Intime

Συνελήφθη 23χρονος οπαδός στην Τούμπα που έριξε κροτίδα κατά τη διάρκεια του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:29 - 20.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:14 - 14.08.2024

Ένας 23χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ συνελήφθη στην Τούμπα λόγω... μίας κροτίδας.

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός στην Τούμπα κι έβαλε «φωτιά» στο πρωτάθλημα!

Με σκόρερ τους Ναβάρο, Ποντένσε και Ελ Κααμπί (2), οι Πειραιώτες έστησαν «πάρτι» στη Θεσσαλονίκη, ενώ το μόνο που κατάφερε ο ΠΑΟΚ ήταν να βρει το γκολ της ισοφάρισης με τον Ντεσπόντοφ (1-4).

Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Πειραιά έφτασε τους 47 πόντους, ούσα στο -5 από την κορυφή πλέον. Από την άλλη, ο Δικέφαλος μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό Κυπέλλου έμεινε μακριά από τη νίκη για δεύτερο σερί ματς.

Όπως έγινε γνωστό λίγες ώρες μετά τη λήξη του ντέρμπι, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους στη Θεσσαλονίκη προχώρησαν στη σύλληψη ενός 23χρονου οπαδού. 

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο νεαρός βρέθηκε στις εξέδρες της Τούμπας και πέταξε μία κροτίδα κατά τη διάρκειά του αγώνα, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Θυμίζουμε πως τα γήπεδα άνοιξαν και πάλι έπειτα από δύο μήνες, ωστόσο τα μέτρα είναι διαφορετικά. Συγκεκριμένα, πλέον προβλέπονται κυρώσεις για ρίψεις κροτίδας ή βεγγαλικών εντός αγωνιστικού χώρου.

«Υπάρχει μία νέα Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας, η οποία θα επιβάλει δρακόντειες κυρώσεις με κατ’ εξοχήν κύρωση το κλείσιμο των γηπέδων αν πέσει κροτίδα, πυρσός στο γήπεδο ή στον αθλητικό χώρο. Τότε και χωρίς δεύτερη σκέψη κλείνει το γήπεδο από φιλάθλους την επόμενη Κυριακή, όταν παίζει εντός έδρας συγκεκριμένη ομάδα», είχε δηλώσει πρόσφατα ο Αναπληρωτής Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης.