«Μάχη» αποδείξεων στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό
i

© Intime

«Μάχη» αποδείξεων στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

Άγγελος Φραγκισκάτος 08:39 - 18.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:17 - 14.08.2024

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής (18/2, 20:30) τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, στο παιχνίδι που συγκεντρώνει τα βλέμματα της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής (18/2, 20:30) τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, στο παιχνίδι που συγκεντρώνει τα βλέμματα της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League

Ο ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική κατάφερε να ισοφαρίσει στο τέλος την ΑΕΚ (1-1), ενώ μεσοβδόμαδα γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ματς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας (1-0). 

Ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 51 βαθμούς, μαζί με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει παιχνίδι περισσότερο.  

Στα αγωνιστικά, ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Τάισον, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Στη Νέα Μεσημβρία επέστρεψε και ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός έχει ενοχλήσεις από το πρώτο παιχνίδι του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και η κατάστασή του θα εκτιμάται καθημερινά.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας. 

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της Φερεντσβάρος για τους «16» του Europa Conference League, ενώ στο πρωτάθλημα είχε επικρατήσει του ΟΦΗ με 4-0.

Οι Πειραιώτες είναι στη 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 44 βαθμούς και στο -7 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν θα έχει στη διάθεση του τόσο τον Αλεξανδρόπουλο και τους Καμπράλ, Ντόι και Ελ Αραμπί, ενώ εκτός έμεινε ξανά ο Κίνι που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Μπιανκόν, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ναβάρο, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Βέζο, Ρέτσος, Παπαδούδης, Καρβάλιο.

Οι πιθανές ενδεκάδες: 

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι – Ότο, Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα – Οζντόεφ, Μεϊτέ – Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ – Σαμάτα. 

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Μπιανκόν, Κάρμο, Ρίτσαρντς – Έσε, Τσικίνιο, Όρτα – Γιόβετιτς, Ελ Κααμπί, Ποντένσε.