«Όχι» Σαββίδη σε τεράστια πρόταση της Μπενφίκα για Κωνσταντέλια

«Όχι» Σαββίδη σε τεράστια πρόταση της Μπενφίκα για Κωνσταντέλια

Μάνος Τσαλγατίδης 12:37 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:28 - 02.09.2024

Ο Ιβάν Σαββίδης απέρριψε πρόταση της Μπενφίκα για τον Γιάννη Κωνσταντέλια, η οποία έδινε 20 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ. Σε ενδεχόμενη συμφωνία ο Δικέφαλος θα διατηρούσε το 10% σε περίπτωση μεταπώλησης του «Ντέλια».

Λίγο πριν την εκπνοή της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου έφθασε μία ακόμα πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον Γιάννη Κωνσταντέλια. Η Μπενφίκα κατέθεσε μία τεράστια προσφορά, την οποία ωστόσο απέρριψε ο Ιβάν Σαββίδης!

Ο Σβαμπ στο Sportal: «Εννιά βαθμοί σε τρία ματς είναι μία πολύ καλή αρχή - Δεν θα πάμε για... τουρισμό στο Ολντ Τράφορντ»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:00 - 02.09.2024

Ο Σβαμπ στο Sportal: «Εννιά βαθμοί σε τρία ματς είναι μία πολύ καλή αρχή - Δεν θα πάμε για... τουρισμό στο Ολντ Τράφορντ»

Ο Στέφαν Σβαμπ μίλησε στο Sportal για το διπλό του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, αλλά και για την κλήρωση του Europa League που στέλνει τους ασπρόμαυρους στο Ολντ Τράφορντ.

Η πρόταση του πορτογαλικού κλαμπ που έφθασε χθες (1/9) βράδυ στα γραφεία της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ περιλάμβανε προσφορά 20 εκατομμυρίων συν 10% ποσοστό μεταπώλησης.

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγους μήνες, με απόφαση και πάλι του Ιβάν Σαββίδη, ο ΠΑΟΚ απάντησε αρνητικά σε πρόταση 15 εκατομμυρίων ευρώ, με ποσοστό μεταπώλησης 17,5% που είχε καταθέσει για τον «Ντέλια», η Σάλτσμπουργκ.

Στο μεταξύ, ο Νασμπεργκ θα μεταβεί στη Δανία, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στην Βίμποργκ, ενώ ο Ράφα συμφώνησε με την Φαμαλικάο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!