Μονόδρομος η δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ - Για να ξεφύγει από την προτελευταία θέση ο Παναιτωλικός

ΠΑΟΚ

i

© Intime

Μονόδρομος η δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ - Για να ξεφύγει από την προτελευταία θέση ο Παναιτωλικός

Κώστας Τσιακλής • 08:44 - 12.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:03 - 14.08.2024

Με μοναδικό στόχο τη νίκη υποδέχεται τον Παναιτωλικό ο ΠΑΟΚ. Στην Τούμπα για την έκπληξη και τη βαθμολογική ανάσα οι Αγρινιώτες.

Από την Τούμπα θα συνεχιστεί η δράση στην 11η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό στις 17:30 και έχει μοναδικό στόχο τη νίκη που ίσως τον φέρει πιο κοντά στις πρώτες τρεις θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Αυτή τη στιγμή η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας και βρίσκεται στο -1 από Ολυμπιακό και ΑΕΚ και στο -4 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό

Ο «δικέφαλος» βρίσκεται σε καλή φόρμα αφού την περασμένη αγωνιστική θριάμβευσε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με 2-4 σε βάρος του Ολυμπιακού. Επιπλέον την Πέμπτη (09/11) ο ΠΑΟΚ εξήλθε ισόπαλος 2-2 με την Αμπερντίν στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Conference League και εξασφάλισε θέση τουλάχιστον στα μπαράζ για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στα αγωνιστικά νέα ο Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κουλιεράκη, Μπάμπα και Τάισον που έμειναν εκτός αποστολής. Τα θετικά για τον Ρουμάνο τεχνικό είναι ότι επέστρεψαν οι Νέσμπεργκ και Σάστρε. 

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κετζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Η πιθανή ενδεκάδα: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Σοάρες, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ, Σαμάτα

Για να πάρει ανάσα ο Παναιτωλικός

Απέναντι του ο ΠΑΟΚ θα βρει τον Παναιτωλικό. Οι Αγρινιώτες δεν ξεκίνησαν καλά τη σεζόν και βρίσκονται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις έξι βαθμούς, όσους έχει και ο τελευταίος Βόλος που ηττήθηκε το Σάββατο (11/11) από τον Άρη. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες από Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο και θέλει να βάλει τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί. 

Εκτός αποστολής για το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη είναι οι μακροχρόνια απόντες Καρέλης και Μπακάκης, ο Μπαλντασάρα, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς κι έχασε αρκετές προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα, ενώ ο Βοϊλης ταλαιπωρείται από ίωση. Εκτός έμεινε και ο τιμωρημένος Χουάνπι. Αντίθετα, στη διάθεση του Πετράκη βρίσκεται και πάλι ο Φακούντο Πέρεθ.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Καπίνο, Μλάντεν, Οικονόμου, Μπελεβώνης, Χατζηθεοδωρίδης, Γκρατερόλ, Φρ. Ντουάρτε, Μπουζούκης, Ντίας, Ξενιτίδης, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας.

Πιθανή ενδεκάδα: Καπίνο, Λιάβας, Μαλής, Φρ. Ντουάρτε, Μλάντεν, Τορεχόν, Ξενιτίδης, Χατζηθεοδωρίδης, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Ζοάο Πέδρο