Η ατάκα του Κοτάρσκι για τη μεγάλη απόκρουση στο πλασέ του Μλαντένοβιτς και το μήνυμα στον κόσμο

Η ατάκα του Κοτάρσκι για τη μεγάλη απόκρουση στο πλασέ του Μλαντένοβιτς και το μήνυμα στον κόσμο

Sportal newsroom 23:43 - 28.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:17 - 14.08.2024

Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ Ντομινίκ Κοτάρσκι μίλησε για την απόκρουση στο τετ α τετ με τον Μλαντένοβιτς.

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι ήταν για μία ακόμα φορά καθοριστικός.

Ο νεαρός Κροάτης γκολκίπερ του ΠΑΟΚ έκανε στο 2-1 μία καθοριστική απόκρουση σε προσπάθεια του Μπακασέτα, αλλά έσωσε στην κυριολεξία έσωσε την ομάδα του στο 86’ στο τετ α τετ με τον Μλαντένοβιτς.

Στο φινάλε του ματς ο Κοτάρσκι σχολίασε για τη νίκη:

Για το παιχνίδι: «Παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είχαμε το ομαδικό πνεύμα που μας χαρακτηρίζει, παλέψαμε ο ένας για τον άλλον. Κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο».

Για την σημασία της νίκης σε ντέρμπι: «Ήταν μία σημαντική νίκη απέναντι σε μία ομάδα που ήταν μαζί μας στην κορυφή, αλλά δεν έχει δοθεί κάποιο βραβείο για την ομάδα που είναι πρώτη τον Ιανουάριο. Τα πάντα θα κριθούν τον Μάιο»

Για την απόκρουση του στο τετ α τετ του Μλαντένοβιτς στο τέλος: «Είμαι φυσικά χαρούμενος που κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα με την απόκρουση μου στα τελευταία λεπτά. Το σημερινό αποτέλεσμα είναι καθαρά αποτέλεσμα της ομαδικής μας δουλειάς. Όλοι πρέπει να πάρουν τα εύσημα για την σημερινή νίκη».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο: «Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους φιλάθλους για την υποστήριξη τους σήμερα. Το χρειαζόμασταν αυτό. Ανυπομονώ να γυρίσουν πίσω και να γιορτάζουμε μαζί».

Νωρίτερα, ο MVP του ΠΑΟΚ, ο Κίριλ Ντεσπόντοφ, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του, δήλωσε:

Sportal Sunday Live με ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Κυριακής

«Το πιο σημαντικό είναι πως η ομάδα κέρδισε. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και δεν θα είχα αυτή την απόδοση χωρίς τους συμπαίκτες μου. Οπότε θέλω να τους ευχαριστήσω, γιατί είναι πολύ σημαντικοί για εμένα, αλλά και για την ομάδα.

Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, που έχω αυτούς τους συμπαίκτες, είναι μια σωστή επιλογή για μένα, είναι μια φανταστική ομάδα, ο προπονητής δίνει πολλές ευκαιρίες κάτι που είναι πολύ σημαντικό.

Στα ντέρμπι δεν πρέπει να χάσεις το μυαλό σου, να μην κάνεις λάθη, αλλά σήμερα ήμασταν όπως έπρεπε και πετύχαμε ένα πολύ όμορφο πρώτο γκολ. Δεν χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας και τον έλεγχο μας, γι’ αυτό νικήσαμε.

Χαμός έξω από την Τούμπα: Φίλοι του ΠΑΟΚ έφεραν τα πάνω - κάτω μετά τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό (vid + gallery)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:58 - 28.01.2024

Χαμός έξω από την Τούμπα: Φίλοι του ΠΑΟΚ έφεραν τα πάνω - κάτω μετά τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό (vid + gallery)

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Παναθηναϊκού με 2-1 και οι φίλοι της ομάδας μετέτρεψαν σε... εξέδρα τον χώρο έξω από την Τούμπα, πανηγυρίζοντας για τη νίκη της ομάδας.

Ο Τάισον πρέπει να πάρει ίσως το περισσότερο βραβείο του MVP, γιατί ήταν εξαιρετικός σήμερα, δίνοντας μου δύο ασίστ.

Θέλω να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους της ομάδας, γιατί ήταν δίπλα μας, καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας, είναι φανταστικοί και τους θέλουμε δίπλα μας, γιατί είναι ο δωδέκατος μας παίκτης».