ΠΑΟΚ: «Επικίνδυνο μήνυμα η διαιτησία του Σάγκι, παίρνουν "φιλιά της ζωής" οι αντίπαλοί μας»

ΠΑΟΚ: «Επικίνδυνο μήνυμα η διαιτησία του Σάγκι, παίρνουν "φιλιά της ζωής" οι αντίπαλοί μας»

Μάνος Τσαλγατίδης 23:11 - 28.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:17 - 14.08.2024

Ο «Δικέφαλος» διαμαρτυρήθηκε για τη διαιτησία του Σάγκι και τόνισε ότι θ' αποσύρει την εμπιστοσύνη του στον Φρόιντφελντ.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε, ο Παναθηναϊκός έφυγε ηττημένος από την Τούμπα, ωστόσο και πάλι η διαιτησία είναι αντικείμενο συζήτησης.

Οι Θεσσαλονικείς εξέφρασαν μετά το ματς την έντονη διαμαρτυρία τους για τη διαιτησία του Νορβηγού Σάγκι. Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχολίαζαν ότι αν ο Φρόιντφελντ συνεχίζει να φέρνει διαιτητές που είναι «ανεπαρκείς», όπως χαρακτήρισαν τον Σάγκι, τότε θ’ αποσύρουν την εμπιστοσύνη τους.

Αναλυτικά το σχόλιο του «Δικεφάλου»:

«Είμαστε η ομάδα που ενώ έχει αδικηθεί περισσότερο, δεν έχει διαμαρτυρηθεί για τη διαιτησία. Η σημερινή όμως παράσταση του Σάγκι είναι ένα ακόμη πολύ επικίνδυνο μήνυμα ενόψει της συνέχειας.

Αν ο αρχιδιαιτητής Φρόιντφελντ συνεχίσει να τροφοδοτεί με ανεπαρκείς ξένους το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι δεδομένο ότι θα αποσύρουμε τη στήριξή μας.

Δεν θα ανεχθούμε να παίρνουν συνεχόμενα «φιλιά της ζωής» οι αντίπαλοί μας σε μια κούρσα που η κάθε λεπτομέρεια μετράει».

Με τη λήξη του αγώνα, τα παράπονά του εξέφρασε και ο Λουτσέσκου:

«Είναι δύο κομμάτια, ένα παιχνίδι όπου παίχθηκε τέλεια τακτικά από την ομάδα μας. Θυσιαστήκαμε, κάναμε μεγάλη προσπάθεια, ελέγχαμε το παιχνίδι έχοντας περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο, ήταν απόλυτα δίκαιη η νίκη. Το δεύτερο έχει να κάνει με τον διαιτητή. Σήμερα ήταν ντροπή για το ποδόσφαιρο, δεν καταλαβαίνω γιατί ο διαιτητής έσπρωξε τον Παναθηναϊκό δίνοντάς του πέναλτι που δεν ήταν, δεν απέβαλε παίκτη του με 2η κίτρινη κάρτα, ο παίκτης αυτός θα μπορούσε να ισοφαρίσει στα τελευταία λεπτά.

Χαμός έξω από την Τούμπα: Φίλοι του ΠΑΟΚ έφεραν τα πάνω - κάτω μετά τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό (vid + gallery)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:58 - 28.01.2024

Χαμός έξω από την Τούμπα: Φίλοι του ΠΑΟΚ έφεραν τα πάνω - κάτω μετά τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό (vid + gallery)

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Παναθηναϊκού με 2-1 και οι φίλοι της ομάδας μετέτρεψαν σε... εξέδρα τον χώρο έξω από την Τούμπα, πανηγυρίζοντας για τη νίκη της ομάδας.

Δεν μας δόθηκαν αρκετά φάουλ έξω από την περιοχή, την ώρα που δόθηκαν εύκολα σε αυτούς, ενώ δεν ήταν, όπως χαρακτηριστικά αυτό του Μπάμπα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να έρθει ένας διαιτητής από άλλη χώρα έχοντας αυτή τη συμπεριφορά προς μία ομάδα. Δεν μπορώ να καταλάβω αν αντιλαμβάνονται οι διαιτητές ότι με αυτές τις αποφάσεις ενδεχομένως να χαλάσει η ισορροπία του πρωταθλήματος».

Sportal Sunday Live με ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Κυριακής