Μήνυμα του Λουτσέσκου στους παίκτες: «Θα σας παρακαλέσω...»

Μήνυμα του Λουτσέσκου στους παίκτες: «Θα σας παρακαλέσω...»

Μάνος Τσαλγατίδης 23:32 - 15.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:37 - 29.05.2024

Ο Λουτσέσκου φρόντισε να στείλει το μήνυμά του στους παίκτες του ΠΑΟΚ μετά το 4-1 επί του Παναθηναϊκού.

Ο ΠΑΟΚ απέχει μία νίκη, 90 λεπτά, από ένα πρωτάθλημα!

Μετά το ιστορικό νταμπλ του 2019, ο ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου, που ξεκίνησε με αρκετή γκρίνια, με εσωστρέφεια, αφού είχε προηγηθεί ο χαμένος τελικός στο Κύπελλο στο Πανθεσσαλικό, βρίσκεται και πάλι μία ανάσα από τον τίτλο.

Ο «Δικέφαλος» μετά την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, λύγισε στην έδρα του και τον Παναθηναϊκό με 4-1. Μέτρησε τρεις σερί νίκες κόντρα στους μεγάλους της Αττικής και τώρα θα παίξει για τον τίτλο με τον συμπολίτη Άρη στο «Κλ. Βικελίδης»!

Στον ΠΑΟΚ, όπως είναι λογικό υπάρχει ευφορία. Αλλά δεν έχει κριθεί τίποτα. Αν δεν νικήσει ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο του συμπολίτη θα είναι πιθανό να χάσει τον τίτλο. Με ήττα με έναν βαθμό διαφορά, με ισοπαλία, στην ισοβαθμία για ένα γκολ!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα. Και φρόντισε μετά το 4-1, όπου οι οπαδοί πετούσαν στα σύννεφα να προσγειώσει πρώτα τους παίκτες του! Στα αποδυτήρια ο Ρουμάνος τεχνικός ήταν ξεκάθαρος. Θέλει να τους κρατήσει όλους… στη γη. «Θέλω να σας παρακαλέσω όλους. Για 3-4 μέρες μακριά από έπαρση και άγχος».

Αυτό ήταν το λιτό και απλό μήνυμα του Λουτσέσκου στους παίκτες του στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Από το βράδυ της Κυριακής κι εφόσον έρθει ο τίτλος, ο Λουτσέσκου και οι παίκτες του θα έχουν τον χρόνο να πανηγυρίσουν με την ψυχή τους την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος, που είναι στα καλύτερα όλων των εποχών.