Με Ουναΐ στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός
i

© Panathinaikos FC

Με Ουναΐ στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός

Λάμπρος Γκαραγκάνης 13:09 - 14.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:45 - 14.09.2024

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του βαθμολογικού ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον Αζεντίν Ουναΐ να βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή.

Ο Παναθηναϊκός είναι ετοιμοπόλεμος για το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League στην Τούμπα. Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει της επερχόμενης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ (15/9) και είναι πάνοπλη.

Το «παρών» για πρώτη φορά στην αποστολή δίνει ο Αζεντίν Ουναΐ, ο οποίος αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου, αλλά και ο Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο διεθνής, με την Ελλάδα, αμυντικός μπήκε για πρώτη φορά σε προεπιλογή σε επίπεδο Πρωταθλήματος με τη νέα του ομάδα.

Από την άλλη, εκτός έμειναν οι Σπόραρ, Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν. Ο Σλοβένος θεωρείται, πλέον, τρίτη επιλογή στη θέση του σέντερ φορ από τον Ουρουγουανό τεχνικό, ενώ οι δύο κεντρικοί αμυντικοί, προφανώς, έχουν κριθεί ως ανέτοιμοι για να μπουν στην αποστολή αυτό το διάστημα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η «πράσινη» ΠΑΕ:

«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (15/9, 8:30 μ.μ.).

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, τελειώματα, τακτική και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα. Στη λίστα βρίσκονται οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μπάλντοκ, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Μαξ, Ζέκα, Τσέριν, Αράο, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, Μπακασέτας, Πελίστρι, Τετέ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ».