Ντέρμπι κορυφής στη Θεσσαλονίκη
i

©intime

Ντέρμπι κορυφής στη Θεσσαλονίκη

Δημήτρης Χούπης 08:58 - 28.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:19 - 14.08.2024

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έρχονται αντιμέτωποι στην Τούμπα για την 20η αγωνιστικής της Stoiximan Super League, σε ένα παιχνίδι που έχει φόντο την... κορυφή της βαθμολογίας.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν τη νίκη, καθώς ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας και με νίκη η μία θα ξεφύγει της άλλης στην πρώτη θέση. 

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έρχεται από την ευρεία νίκη με 5-1 στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον Βόλο, ενώ προηγουμένως είχε ρίξει «τεσσάρα» στον Πανσερραϊκό για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος. 

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γουίλιαμ Τροστ - Έκονγκ και τον Αλί Σαμάτα οι οποίοι λείπουν για τις υποχρεώσεις τους στο Κόπα Άφρικα. Ενώ εκτός αποστολής είναι και οι Βιεϊρίνια και Νάσμπεργκ

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός έρχεται από την ήττα επί του Ατρομήτου με 1-2 για το Κύπελλο Ελλάδος, αλλά και από τη νίκη με 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα. 

Ο Φατίχ Τερίμ θα κατέβει στην Τούμπα με τρεις απουσίες, αφού Χουάνκαρ, Παλάσιος και Σένκεφελντ βρίσκονται εκτός αποστολής, ενώ εντός είναι οι Ιωαννίδης, Τσέριν και Γερεμέγεφ. 

«Παναθηναϊκός για Γκάρι Ροντρίγκες»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:28 - 27.01.2024

«Παναθηναϊκός για Γκάρι Ροντρίγκες»

Το ζήτημα της απόκτησης ενός εξτρέμ παραμένει ανοιχτό στον Παναθηναϊκό, με Τούρκο δημοσιογράφο να υποστηρίζει πως από το Τριφύλλι έχουν ασχοληθεί με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, Γκάρι Ροντρίγκες.

Οι πιθανές ενδεκάδες

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Μπάμπα, Κεντζιόρα, Kουλιεράκης - Μεϊτέ, Οζντόεφ - Τάισον, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς - Μπράντον.

Παναθηναϊκός: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Μλαντένοβιτς, Γεντβάι, Αράο - Κώτσιρας, Βιλένα, Μπακασέτας - Αϊτόρ, Μαντσίνι, Ιωαννίδης.