Ο Λουτσέσκου ζητούσε δεύτερη κίτρινη στον Γεντβάι, ενώ δεν είχε ούτε πρώτη!

Ο Λουτσέσκου και ο Γεντβάι

Ο Λουτσέσκου ζητούσε δεύτερη κίτρινη στον Γεντβάι, ενώ δεν είχε ούτε πρώτη!

Sportal newsroom 23:21 - 28.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:17 - 14.08.2024

Στις δηλώσεις του ο Ράζβαν Λουτσέσκου ζήτησε δεύτερη κίτρινη στον Τιν Γεντβάι, ενώ ο παίκτης του Παναθηναϊκού δεν είχε δεχθεί πρώτη.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Παναθηναϊκού στην άδεια Τούμπα, σε ένα παιχνίδι το οποίο ολοκληρώθηκε με έντονα παράπονα από πλευράς «Δικεφάλου του Βορρά». Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Ράζβαν Λουτσέσκου στάθηκε στο πέναλτι που πήρε ο Μπακασέτας, ενώ ταυτόχρονα ζήτησε δεύτερη κίτρινη στον Τιν Γέντβαϊ.

«Σήμερα ήταν ντροπή για το ποδόσφαιρο, δεν καταλαβαίνω γιατί ο διαιτητής έσπρωξε τον Παναθηναϊκό δίνοντάς του πέναλτι που δεν ήταν, δεν απέβαλε παίκτη του με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ο παίκτης αυτός θα μπορούσε να ισοφαρίσει στα τελευταία λεπτά», ανέφερε συγκεκριμένα ο Ρουμάνος τεχνικός. Εντούτοις, ο αμυντικός του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσε τον αγώνα δίχως να έχει δεχθεί καν πρώτη κίτρινη κάρτα. 

ΠΑΟΚ: «Επικίνδυνο μήνυμα η διαιτησία του Σάγκι, παίρνουν "φιλιά της ζωής οι αντίπαλοί μας"»

Την ίδια ώρα, αιχμηρό ήταν το σχόλιο του ΠΑΟΚ για τη διαιτησία του Νορβηγού Σάγκι. Από την ΠΑΕ σχολίαζαν ότι αν ο Φρόιντφελντ συνεχίζει να φέρνει διαιτητές που είναι «ανεπαρκείς», όπως χαρακτήρισαν τον Σάγκι, τότε θ’ αποσύρουν την εμπιστοσύνη τους.

Αναλυτικά το σχόλιο του «Δικεφάλου»:

«Είμαστε η ομάδα που ενώ έχει αδικηθεί περισσότερο, δεν έχει διαμαρτυρηθεί για τη διαιτησία. Η σημερινή όμως παράσταση του Σάγκι είναι ένα ακόμη πολύ επικίνδυνο μήνυμα ενόψει της συνέχειας.

Αν ο αρχιδιαιτητής Φρόιντφελντ συνεχίσει να τροφοδοτεί με ανεπαρκείς ξένους το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι δεδομένο ότι θα αποσύρουμε τη στήριξή μας.

Δεν θα ανεχθούμε να παίρνουν συνεχόμενα «φιλιά της ζωής» οι αντίπαλοί μας σε μια κούρσα που η κάθε λεπτομέρεια μετράει».