Οι διαιτητές των αγώνων ρεβάνς του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού

Ο Χοσέ Λουίς Μουνουέρα.

i

©IMAGO

Οι διαιτητές των αγώνων ρεβάνς του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού

Sportal newsroom 16:51 - 19.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:53 - 19.08.2024

Τον αγώνα στο Δουβλίνο με τη Σάμροκ Ρόβερς θα σφυρίξει ο Λιθουανός Ρούμσας και τον Παναθηναϊκό με την Λανς στο ΟΑΚΑ ο Ισπανός Μουνουέρα.

Ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ έμαθαν τους διαιτητές που θα «σφυρίξουν» στους αγώνες ρεβάνς που θα δώσουν την επόμενη εβδομάδα για τα playoffs του Conference League και Europa League, αντίστοιχα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν την επόμενη Πέμπτη (29/8, 22:00) στο Δουβλίνο τη Σάμροκ Ρόβερς και την αναμέτρηση θα διαιτητεύσει ο Ντονάτας Ρούμσας.

Βοηθοί του Λιθουανού θα είναι οι συμπατριώτες του, Αλεξάντρ Ράντιους και Ντοβίντας Σουζιεντέλις, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο επίσης Λιθουανός, Ρομπέρτας Βαλικόνις. Καθήκοντα Video Assistant Referee θα εκτελέσει ο Ολλανδός Πολ φαν Μπόκελ, ενώ Assistant Video Assistant Referee ορίστηκε ο συμπατριώτης του, Γιόχεμ Κάμπχουις.

Ο Λιθουανός έχει παίξει στο παρελθόν μόνο τον Ολυμπιακό από ελληνικές ομάδες. Ήταν διαιτητής στην περσινή νίκη επί της Άστον Βίλα με 4-2 και στα παιχνίδια με Πόρτο (ήττα εντός), Τσουκαρίτσκι (νίκη εντός).

Στο μεταξύ, ο Χουάν Μαρτίνεθ Μουνουέρα θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Λανς που θα διεξαχθεί την επόμενη Πέμπτη (29/8, 21:00) στο ΟΑΚΑ.

Ο Ισπανός θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ντιέγκο Μπαρμπέρο και Μιγκέλ Μαρτίνεθ, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ακόμη ένας Ισπανός, ο Θέσαρ Σότο Γκράντο. Video Assistant Referee ορίστηκε ο Ισπανός Αλεχάντρο Ερνάντεθ, με Assistant Video Assistant Referee τον συμπατριώτη του, Αλεχάντρο Μουνίθ Ρουίθ.

Ο Ισπαρός ρέφερι, ό,τι αφορά ελληνικές ομάδες, στο παρελθόν έχει σφυρίξει μόνο τον Ολυμπιακό κόντρα σε Ομόνοια, Απόλλων Λεμεσού και Μάντσεστερ Σίτι. Ήταν διαιτητής και στο πρόσφατο φιλικό της Εθνικής μας ομάδας με την Γερμανία.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!