Έκαναν το ξενοδοχείο... Τούμπα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ - Με πορεία στο γήπεδο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (vids+pics)

Έκαναν το ξενοδοχείο... Τούμπα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ - Με πορεία στο γήπεδο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (vids+pics)

Μάνος Τσαλγατίδης 17:28 - 28.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:18 - 14.08.2024

Εκατοντάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ βρίσκονται στο ξενοδοχείο, ώστε να εμψυχώσουν τους παίκτες του Λουτσέσκου για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν δημιουργήσει ατμόσφαιρα... Τούμπας στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή.

Οι φίλοι του «Δικεφάλου» συγκεντρώθηκαν στο «Μακεδονία Παλλάς» και με συνθήματα και καπνογόνα έχουν δημιουργήσει ένα γηπεδικό κλίμα ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στη συνέχεια θα συνοδεύσουν στην Τούμπα την αποστολή με μηχανοκίνητη πορεία όπως είχαν προαναγγείλει.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την ατμόσφαιρα που υπάρχει έξω από το ξενοδοχείο:

Νωρίτερα για το ματς μίλησε ο Μπράντον Τόμας. Ο επιθετικός του Δικεφάλου αναφέρθηκε:

Στο γεγονός πως δεν έπαιξαν μεσοβδόμαδα μετά από αρκετά συνεχόμενα ματς: «Νιώθω πολύ καλά, δουλέψαμε καλά τις προηγούμενες εβδομάδες, νιώθω και εγώ πολύ καλά σε προσωπικό επίπεδο. Έχουμε μπροστά μας ένα ντέρμπι και θέλουμε -όπως πάντα- να πάρουμε την νίκη. Είμαστε μια ομάδα που έχουμε δώσει πολλά παιχνίδια από την αρχή της σεζόν. Ο προπονητής έχει κάνει εκτεταμένο ροτέισον από την αρχή της χρονιάς, με συνέπεια οι παίκτες να παίζουν ή όχι ανάλογα την κατάσταση. Έχουμε συνηθίσει και να έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια και να μην παίζουμε τόσο συχνά. Είμαστε ένα πολύ καλό γκρουπ πνευματικά. Δεν θα έχουμε πρόβλημα που δεν παίξαμε μεσοβδόμαδα».

Στο μεγάλο ματς με τον Παναθηναϊκό: «Πάντα τα ντέρμπι είναι ιδιαίτερα παιχνίδια. Το διακύβευμα είναι το ίδιο με τα παιχνίδια που δώσαμε το προηγούμενο διάστημα και κόντρα στον Πανσερραϊκό για το Κύπελλο και κόντρα στον Βόλο για το πρωτάθλημα. Το αυριανό παιχνίδι είναι το ίδιο σημαντικό με τα προηγούμενα, αλλά εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία, να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο φινάλε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα».

Γιόνι Ότο: Στον ΠΑΟΚ με παράσημο τα γκολ σε Ρεάλ, Μπαρτσελόνα – Οι μάχες με Παναθηναϊκό και η πικρή ανάμνηση με Ολυμπιακό (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:47 - 25.01.2024

Γιόνι Ότο: Στον ΠΑΟΚ με παράσημο τα γκολ σε Ρεάλ, Μπαρτσελόνα – Οι μάχες με Παναθηναϊκό και η πικρή ανάμνηση με Ολυμπιακό (vids)

Ο Γιόνι Ότο έχει τεράστια καριέρα κι έρχεται στον ΠΑΟΚ για να δώσει δύναμη στα άκρα της άμυνας. Τα γκολ με Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και οι συγκρούσεις με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Στον αντίπαλο: «Ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα, όπως κάθε χρόνο, δεν έχω δει πολλά παιχνίδια του, αλλά ξέρω ότι έχει καλή ομάδα, καλούς παίκτες και είναι σκληρός αντίπαλος. Προφανώς έχει και αυτός τα προβλήματα του, έτσι εξηγείται και η αλλαγή προπονητή, γιατί δεν δουλεύανε κάποια πράγματα. Εγώ έχω πολλή μεγάλη αυτοπεποίθηση για την ομάδα μου και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το τι θα πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να νικήσει: «Πρέπει να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε, να είμαστε φιλόδοξοι, επιθετικοί, να έχουμε τη σωστή νοοτροπία, να κρατήσουμε τη μπάλα, να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Πιστεύω ότι θα τα κάνουμε όλα αυτά, ώστε να πάρουμε τη νίκη».