Στην εθνική Σερβίας Ζίβκοβιτς και Μαξίμοβιτς - Εκτός Γκατσίνοβιτς και Μλαντένοβιτς
i

©IMAGO

Στην εθνική Σερβίας Ζίβκοβιτς και Μαξίμοβιτς - Εκτός Γκατσίνοβιτς και Μλαντένοβιτς

Γιώργος Σακελλαρίου 18:39 - 19.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:41 - 19.08.2024

Ο άσος του ΠΑΟΚ Αντρίγια Ζίβκοβιτς και ο μέσος του Παναθηναϊκού Νεμάνια Μαξίμοβιτς κλήθηκαν στην εθνική Σερβίας.

Οι «Έλληνες» δεν θ’ απουσιάσουν και πάλι από την αποστολή της εθνικής Σερβίας.

Μόνο που αυτή τη φορά είναι δύο. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ντράγκαν Στοϊκοβιτς ανακοίνωσε την προεπιλογή της εθνικής Σερβίας για τα ματς του Σεπτεμβρίου του Nations League και σ’ αυτή βρίσκονται ο άσος του ΠΑΟΚ Αντρίγια Ζίβκοβιτς και ο χαφ του Παναθηναϊκού Νεμάνια Μαξίμοβιτς.

Αντίθετα, είναι εκτός ο εξτρέμ της ΑΕΚ Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και ο αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού Φίλιπ Μλαντένοβιτς, αν και ο τελευταίος στο πρόσφατο Euro έπαιξε και στα τρία παιχνίδια στον όμιλο της Σερβίας με Δανία, Αγγλία και Σλοβενία.

Η Σερβία θα δώσει ένα σπουδαίο ματς με την Ισπανία στις 5 Σεπτεμβρίου στο Βελιγράδι και τρεις ημέρες αργότερα για τη League A του Nations League θ’ αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Δανία.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!