Με αλλαγές η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα με τον Πανσερραϊκό - Φανέλα βασικού ο Τσιφτσής

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Με αλλαγές η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα με τον Πανσερραϊκό - Φανέλα βασικού ο Τσιφτσής

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:04 - 17.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:04 - 17.08.2024

Γνωστές έγιναν οι αρχικές επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Πανσερραϊκό.

Ο ΠΑΟΚ καλείται να αφήσει πίσω του τον πικρό αποκλεισμό από το Champions League και να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League.

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Πανσερραϊκό (17/8, 20:00) στο γήπεδο της Τούμπας. Λίγη ώρα πριν τη σέντρα, έγιναν γνωστές οι αρχικές επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού σε ότι αφορά την ενδεκάδα.

Κάτω από τα δοκάρια ξεκινάει ο Τσιφτσής, με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ και Ράφα Σοάρες.

Σβαμπ και Οζντόεφ θα είναι το δίδυμο της μεσαίας γραμμής, με την τριάδα πίσω από τον φορ να απαρτίζεται από τους Μουργκ, Κωνσταντέλια και Ζίβκοβιτς.

Ο Τσάλοφ είναι ο ποδοσφαιριστής που επιλέχτηκε για την αιχμή του δόρατος.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ:

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Τσιφτσής, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς, Τσάλοφ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!