Το τετ α τετ Τσάλοφ - Λουτσέσκου και οι αντιδράσεις του πάγκου: Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός (vid)
i

© PrtScr

Το τετ α τετ Τσάλοφ - Λουτσέσκου και οι αντιδράσεις του πάγκου: Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός (vid)

Sportal newsroom 17:12 - 18.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:12 - 18.08.2024

Δείτε όσα κατέγραψε η κάμερα του PAOK TV από τη νικηφόρα πρεμιέρα του Δικεφάλου κόντρα στον Πανσερραϊκό (3-2).

Ο ΠΑΟΚ πήρε το... θρίλερ της Τούμπας και πανηγύρισε το πρώτο του τρίποντο στο νέο πρωτάθλημα!

Ο Πανσερραϊκός του έβαλε δύσκολα, προηγήθηκε κι έδειξε τα δόντια του, όμως στο τέλος δεν κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Οι πρωταθλητές έκαναν την ανατροπή, ενώ το εύστοχο πέναλτι του Σβαμπ στο 60ο λεπτό έκρινε την αναμέτρηση (3-2).

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ δημοσίευσε την παρακάμερα της αναμέτρησης, η οποία τα είχε... όλα. Στο βίντεο που ακολουθεί, ξεχωρίζουν οι αντιδράσεις στον «ασπρόμαυρο» πάγκο αλλά και το τετ α τετ μεταξύ Λουτσέσκου και Τσάλοφ.

Δείτε την παρακάμερα:

Λουτσέσκου: «Δυσκολευτήκαμε πολύ και στο ξεκίνημα της σεζόν του νταμπλ - Χρειάζεται χρόνος»

Στις δηλώσεις του μετά το τελικό σφύριγμα, ο Ράζβαν Λουτσέσκου στάθηκε στα αμυντικά προβλήματα της ομάδας του.

«Μην ξεχνάτε ότι προερχόμαστε από ένα παιχνίδι 120 λεπτών, που στο φινάλε της κανονικής διάρκειας κρατούσαμε τη νίκη και την πρόκριση και μετά την χάσαμε. Μια πρόκριση που ήταν όνειρο για πολλούς παίκτες μας. Υπάρχει μια στρατηγική στην Ελλάδα που τα ρόστερ δεν είναι έτοιμα από την αρχή της σεζόν. Τώρα γίνονται διαπραγματεύσεις. Πρέπει να προσαρμοζόμαστε και σε αυτά τα δεδομένα. Οι παίκτες έχουν εμπειρία, αλλά χρειάζεται χρόνος για να δέσουν με το υπόλοιπο σύνολο, να μάθουν τις κινήσεις, τους αυτοματισμούς», ανέφερε μεταξύ άλλων.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!