Ώρα πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός

i

© Intime

Ώρα πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Άγγελος Φραγκισκάτος 08:59 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:14 - 14.08.2024

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το βράδυ της Τετάρτης (31/1, 21:00) στην Τούμπα τον Πανσερραϊκό, για τη ρεβάνς των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Ο Πανσερραϊκός ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Στο προηγούμενο παιχνίδι στις Σέρρες ο «δικέφαλος» είχε επικρατήσει του Πανσερραϊκού με 4-0, κάνοντας τον επαναληπτικό διαδικαστικού χαρακτήρα.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προέρχεται στο πρωτάθλημα από την πολύ σπουδαία νίκη εντός έδρας με 2-1 επί του Παναθηναϊκού και έμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ένα ματς που είχε για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κιρίλ Ντεσπόντοφ, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του. 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή της ομάδας τον Κοτάρσκι για λόγους ξεκούρασης, τον τραυματία Βιεϊρίνια και το μεταγραφικό απόκτημα, τον Ότο

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Γιαξής, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Ρικάρντο, Α.Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Τζίμας .

Στην αντίπερα όχθη, ο Πανσερραϊκός έχει ένα πολύ δύσκολο έργο στην Τούμπα, καθώς ψάχνει ένα θαύμα, μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα. 

Την προηγούμενη αγωνιστική, οι Σερραίοι ήρθαν 2-2 με τον Βόλο και βρίσκονται στην 9η θέση της βαθμολογίας με 22 πόντους. 

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Χατζηστραβό, τον Διαμαντή, τον Θυμιάνη και τους Αυλωνίτη, Ανάκογλου.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανσερραϊκού: Κατσίκας, Τσομπανίδης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Πηλέας, Ντάνκερλουι, Μορέϊρα, Οικονόμου, Στάϊκος, Σοφιανός, Μούργος, Τομάς, Ουάρντα, Γούλερι, Χεφτέ, Μασκανάκης, Παπαβασιλείου, Γκοτζαμανίδης, Δεληγιαννίδης, Άλεξιτς.

Οι πιθανές ενδεκάδες: 

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς - Σάστρε, Νάσμπεργκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες - Τσιγγάρας, Σβαμπ - Α. Ζίβκοβιτς, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας - Τζίμας. 

Πανσερραϊκός: Κατσίκας - Ντάνκερλουι, Γκοτζαμανίδης, Πεταυράκης, Πηλέας - Οικονόμου, Σοφιανός - Μούργος, Μασκανάκης, Γούλερι - Άλεξιτς.