ΠΑΟΚ: Παραμένει στα πιτς ο Μουργκ!

Τόμας Μουργκ

i

©Intime

ΠΑΟΚ: Παραμένει στα πιτς ο Μουργκ!

Μάνος Τσαλγατίδης 13:38 - 17.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:06 - 29.05.2024

Όσα έγιναν στην προπόνηση του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι-τίτλου της Κυριακής (19/5, 20:00) κόντρα στον Άρη στο Χαριλάου, με τον Τόμας Μουργκ να συνεχίζει με θεραπεία και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί εκ νέου αύριο (18/5).

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Δύο μέρες ακόμα. Δύο μέρες για τον τελευταίο τελικό της σεζόν. Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του με απόλυτη συγκέντρωση για τον μεγάλο στόχο.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (17.05) ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ακολούθησε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα, ενώ στο τελευταίο μέρος διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα.

Ο Τόμας Μουργκ συνέχισε με θεραπεία κι η κατάστασή του θα εκτιμηθεί εκ νέου αύριο.

Το Σάββατο (18.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:30 στη Νέα Μεσημβρία».

Άξιο αναφοράς είναι πως την Πέμπτη 16/5 οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και το προπονητικό τιμ δείπνησαν όλοι μαζι σε μια προσπάθεια χαλάρωσης και αποσυμφόρησης της πίεσης και του άγχους που είναι λογικό να υπάρχουν πριν από ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, που θα κρίνει αν ο Δικέφαλος θα στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδος.

Το κλίμα ήταν όμορφο και χαλαρό και άπαντες κατάφεραν να αποφορτιστούν, ενώ προφανώς το θέμα συζήτησης ήταν το ματς με τον Άρη και η θέληση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League.