Η ενδεκάδα του ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Η ενδεκάδα του ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:56 - 14.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:37 - 14.08.2024

Δείτε τις επιλογές του Μιχάλη Γρηγορίου όσον αφορά το αρχικό σχήμα του ΠΑΣ Γιάννινα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, για τη 18η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League (14/1, 20:30), σε ένα παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί τους γηπεδούχους και αουτσάιντερ τους φιλοξενούμενους. 

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 38 βαθμούς, ισοβαθμεί με την ΑΕΚ και είναι στο -2 από τον Παναθηναϊκό, ενώ οι Ηπειρώτες ισοβαθμούν με την Κηφισιά στην τελευταία θέση με 12 πόντους και είναι επίσης στο -2 από τους Παναιτωλικό και Βόλο, στις δυο θέσεις ψηλότερα που εξασφαλίζουν και την παραμονή. 

Την προηγούμενη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 1-2 από τον Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και σήμερα (14/1) θέλει τη νίκη για να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας, ανάλογα με το αποτέλεσμα του ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Από την άλλη η ομάδα των Ιωαννίνων έρχεται από την επικράτηση με 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης και θέλει σήμερα να κάνει την έκπληξη στην Τούμπα. Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Παμλίδη λόγω τραυματισμού αλλά και τους Τσαούση, Τζίμα λόγω τιμωρίας. 

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα του αγώνα ανάμεσα στους Ηπειρώτες και τον ΠΑΟΚ έγιναν γνωστές οι επιλογές του Μιχάλη Γρηγορίου όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας του.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του ΠΑΣ Γιάννινα: Κλέιμαν, Σόρια, Κιάκος, Εραμούσπε, Παντελάκης, Καραχάλιος, Λέο, Μπακαδήμας, Ριένστρα, Τζίνο και Κόντε. 

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Aθανασίου, Ροσέρο, Πανάγου, Μπορτεγκαράι, Έφορντ, Μπεγκάλα, Κύρκος, Λιάσος, Μπάλαν.