Την... έπεσαν στον διαιτητή οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ: «Θα ντραπείς, κρίμα που δε σου πέτυχε η ισοπαλία»

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ

i

© Intime

Την... έπεσαν στον διαιτητή οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ: «Θα ντραπείς, κρίμα που δε σου πέτυχε η ισοπαλία»

Μάνος Τσαλγατίδης 23:02 - 01.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:11 - 01.09.2024

Ο Κυριάκος Κυριάκος πήγε στον Ζαμπάλα και του τα... έχωσε για τη διαιτησία του στο Ατρόμητος - ΠΑΟΚ. Διαβάστε όλα όσα ειπώθηκαν.

Έξαλλος ο Ραζβάν Λουτσέσκου, έξαλλοι και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ με τον διαιτητή, Ζαμπάλα, που τους σφύριξε στο Περιστέρι. Και οι διαμαρτυρίες τους είχαν να κάνουν τόσο με το γκολ του Ζίφκοβιτς που ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ, όσο και για το πέναλτι του Ότο με το οποίο ισοφάρισε ο Ατρόμητος.

Ο ΠΑΟΚ τελικά βρήκε τη... λύτρωση με γκολ του Καμαρά και έφυγε με τη νίκη από την Αθήνα, κάνοντας το τρία στα τρία στο πρωτάθλημα, πλην όμως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκαν έντονα προς τον Ζαμπάλα με τη λήξη του αγώνα.

«Θα ντραπείς μ' αυτά που θα δεις ότι έκανες, κρίμα που δεν σου πέτυχε το Χ που προσπαθούσες τόσο», φέρεται να είπε ο Κυριάκος Κυριάκος προς τον διαιτητή με τη λήξη του αγώνα. Στον ΠΑΟΚ ήταν έξαλλοι με τις δύο φάσεις και έλεγαν ότι περιμένουν στην ανάλυση των φάσεων να ακούσουν για την ακύρωση του δεύτερου γκολ του Ζίφκοβιτς και για την διακοπή τριών αντεπιθέσεων με ανάποδα φάουλ, χωρίς να περιμένει την εξέλιξή τους και την εξέταση κατόπιν από VAR.

Έξαλλος ο Λουτσέσκου για Περιστέρι και... Λιβαδειά: «Σε ίδια φάση δε δόθηκε πέναλτι κατά της ΑΕΚ, εδώ έδωσαν πέναλτι - Κερδίσαμε διαιτητή και VAR»

Ο ΠΑΟΚ «απέδρασε» από το Περιστέρι, επικρατώντας του Ατρόμητου με 2-1. Ο Μαντί Καμαρά χάρισε τη νίκη στον Δικέφαλο, ο οποίος έκανε το 3/3 στο πρωτάθλημα. Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο Ράζβαν Λουτσέσκου φανερά εκνευρισμένος μίλησε για τη φάση του πέναλτι του Ουάρντα, ενώ αναφέρθηκε και στη φάση του Λεβαδειακός - ΑΕΚ.

«Ήταν μια απίστευτη νίκη κόντρα στον διαιτητή και το VAR που έκαναν τα πάντα για να χάσουμε! Είναι αδιανόητο αυτό που έγινε από το πρώτο λεπτό εναντίον μας! Πώς γίνεται να μας ακύρωσε το γκολ που κάναμε το 1-2 με τον Ζίβκοβιτς και έδωσε φάουλ σε βάρος του Μπάμπα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Είδα πριν λίγο τι έγινε στον Λεβαδειακό που δεν έδωσαν πέναλτι στο χέρι της ΑΕΚ και καταλογίζουν πέναλτι για την ίδια φάση σε βάρος μας. Τρεις φορές κλέψαμε τη μπάλα στο πρώτο ημίχρονο και ο διαιτητής σφύριζε φάουλ. Δεν μπορώ να το καταλάβω πώς έγινε αυτο. Δεν ήταν οκ το παιχνίδι για εμάς, δεν παίξαμε όπως θέλαμε, υπήρχε υγρασία, το χορτάρι δεν ήταν καλό, αλλά εμείς δείξαμε ότι είμαστε μαχητές!», ανέφερε ο Λουτσέσκου.

Sportal Sunday Live για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League