Πέταξε για τη ρεβάνς με την Μπάνια Λούκα ο Δικέφαλος – Έφτασε τις 17.000 διαρκείας ο ΠΑΟΚ (gallery)

Πέταξε για τη ρεβάνς με την Μπάνια Λούκα ο Δικέφαλος – Έφτασε τις 17.000 διαρκείας ο ΠΑΟΚ (gallery)

Sportal newsroom 19:32 - 30.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:33 - 30.07.2024

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε για τη Βοσνία, ενώ η ΠΑΕ έκανε γνωστό ότι έφτασε τις 17.000 διαρκείας.

Ο ΠΑΟΚ αναχώρησε από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» για την Βοσνία, όπου αύριο θα φιλοξενηθεί από την Μπόρατς Μπάνια Λούκα, στη ρεβάνς της νίκης του με 3-2 στην Τούμπα, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι Θεσσαλονικείς ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη. Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες, ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις, ενώ στο τέλος διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα.

Το ιατρικό δελτίο παρέμεινε κενό, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Αναλυτικά οι παίκτες που αποτελούν την αποστολή για το παιχνίδι με τη Μπόρατς Μπάνια Λούκα είναι οι: Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Θυμιάνης, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα.

Δείτε φωτορεπορτάζ από την αναχώρηση της αποστολής:

Οι πρωταθλητές έκαναν γνωστό επίσης ότι έχουν διαθέσει 17.000 διαρκείας και οι θέσεις θα παραμείνουν ανοιχτές έως αύριο στις 18.00.

«Φτάσαμε τα 17.000 και συνεχίζουμε. Κλείσε τη θέση σου στο γήπεδο της Τούμπας για τη σεζόν 2024-25, μέχρι αύριο 31.07 στις 18:00», ανέφερε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!