Επένδυσε στον Αιγύπτιο τερματοφύλακα Αχμάντ Ναντέρ ο ΠΑΟΚ

Επένδυσε στον Αιγύπτιο τερματοφύλακα Αχμάντ Ναντέρ ο ΠΑΟΚ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:39 - 18.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:32 - 14.08.2024

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αχμάντ Ναντέρ έως το 2026. Στη β’ ομάδα θ’ αγωνίζεται αρχικά ο Αιγύπτιος γκολκίπερ.

Ο Αχμάντ Ναντέρ είναι ένας τερματοφύλακας που ανακάλυψε το τμήμα σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ και τον έφερε στη Θεσσαλονίκη με σκοπό αρχικά να δοκιμαστεί.

Μετά από δύο μήνες δοκιμών η απόφαση έχει παρθεί κι ο Αιγύπτιος γκολκίπερ είναι παίκτης του «Δικεφάλου»!

Οι δύο πλευρές βρίσκονταν στο στάδιο των τελικών διαπραγματεύσεων και πλέον έπεσαν οι υπογραφές. Η αλήθεια είναι πως ο 20χρονος τερματοφύλακας άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις τόσο στην πρώτη ομάδα, όσο και στη δεύτερη, αφού προπονήθηκε και με τις δύο. Να σημειωθεί ότι σύντομα αμένεται να κληθεί και στην εθνική Αιγύπτου U23, δείγμα του ότι στα κλιμάκια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του μόνο αδιάφορος δεν περνάει.

Στην ανακοίνωση του ΠΑΟΚ αναφέρεται: «Παίκτης του ΠΑΟΚ Β ο Αχμάντ Ναντέρ. Την απόκτηση του 21χρονου Αιγύπτιου τερματοφύλακα Ahmad Nader el Sayed Ibrahim ανακοινώνει ο ΠΑΟΚ.

Ο γεννημένος στις 16.06.2003 στο Κάιρο νεαρός πορτιέρε «μεγάλωσε» στη Zamalek, η οποία τον παραχώρησε ως δανεικό στην πορτογαλική Vizela, με την Κ23 της οποίας κατέγραψε 12 συμμετοχές.

Είναι διεθνής με 22 συμμετοχές στην Κ20 της Αιγύπτου και δύο στην Κ23. Στον ΠΑΟΚ υπέγραψε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2026. Καλώς ήρθες, Nader»!