Τα πεπραγμένα του Μάριν, μεταγραφικού στόχου του ΠΑΟΚ, κόντρα στην Ολλανδία

Τα πεπραγμένα του Μάριν, μεταγραφικού στόχου του ΠΑΟΚ, κόντρα στην Ολλανδία

Sportal newsroom 21:48 - 02.07.2024

Ο Ράζβαν Μάριν, ο οποίος βρίσκεται στη λίστα του ΠΑΟΚ, ήταν βασικός στο παιχνίδι της Ρουμανίας με την Ολλανδία για τους «16» του Euro 2024.

Όπως είναι γνωστό εδώ και μέρες η υπόθεση του Σουαλίχο Μεϊτέ έχει πάρει αρνητική τροπή για τον ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος του βορρά περίμενε την απάντηση του 30χρονου Γάλλου μέσου, αλλά αυτός έδειξε απροθυμία να δώσει μία ξεκάθαρη τοποθέτηση. Ο ΠΑΟΚ προχωράει τον σχεδιασμό του και δεν μπορεί να περιμένει τον Μεϊτέ. Έτσι, ενημέρωσε τη Μπενφίκα, στην οποία ανήκει ο παίκτης και ήταν δανεικός στον Δικέφαλο, αλλά και τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή ότι αποσύρει την πρόταση που έχει καταθέσει, λόγω της απροθυμίας του ν’ απαντήσει.

Έτσι, ο Μεϊτέ, ο οποίος ήταν κομβικός την περασμένη σεζόν για τον ΠΑΟΚ και είχε 42 συμμετοχές, 1 γκολ και 2 ασίστ, αποτελεί παρελθόν. Βέβαια, όπως έγινε και με τον Μαντί Καμαρά, αν επιστρέψει άμεσα η πλευρά του 30χρονου μέσου και δώσει θετική απάντηση, ενδεχομένως να υπάρξει ανατροπή, αλλά οι «ασπρόμαυροι» δεν μπορούν να βασίζονται σε αυτό. Και γι' αυτό έχουν αρχίσει και εξετάζουν άλλες περιπτώσεις.

Μία από αυτές είναι και ο Ράζβαν Μάριν, ο οποίος μάλιστα βρίσκεται ψηλά στη λίστα τους. Πρόκειται για 28χρονο ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στα γήπεδα της Γερμανίας με τη Ρουμανία, η οποία έκανε αξιοπρεπέστατη πορεία στο Euro 2024, φτάνοντας μέχρι τη φάση των «16». Το ταξίδι της τελείωσε το απόγευμα της Τρίτης (02/08), καθώς γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Ολλανδία. Σε μία αναμέτρηση που ο μεταγραφικός στόχος του Δικεφάλου του βορρά είχε φανέλα βασικού.

Και μάλιστα οι αριθμοί του δεν ήταν κακοί δεδομένης της δυσκολίας του αγώνα με έναν αντίπαλο τόσο δυνατό. Συγκεκριμένα, ο Μάριν αγωνίστηκε ολόκληρο το 90λεπτο και είχε 41 επαφές με την μπάλα, 19/25 εύστοχες πάσες, 2/5 εύστοχες μακρινές μπαλιές, 1/2 εναέριες κερδισμένες μονομαχίες και δύο τάκλιν. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί πως ο 28χρονος μέσος ήταν βασικός και στα προηγούμενα τρία ματς της Ρουμανίας για τη φάση των ομίλων του Euro 2024, μετρώντας μάλιστα δύο γκολ.