Πότε είναι το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ στα playoffs του Europa League με τον νικητή του Τσέλιε - Σάμροκ Ρόβερς
i

©intime

Πότε είναι το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ στα playoffs του Europa League με τον νικητή του Τσέλιε - Σάμροκ Ρόβερς

Sportal newsroom 23:13 - 13.08.2024

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την αποκλεισμό και θα συνεχίσει στα playoffs όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή Τσέλιε - Σάμροκ Ρόβερς και το πρώτο ματς θα γίνει στις 22 Αυγούστου στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ ήταν μια ανάσα από την πρόκριση, αλλά το γκολ του Ζέτερστορμ στην τελευταία φάση του αγώνα έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης ηττήθηκε με 3-4 από τη Μάλμε και έμεινε εκτός playoffs του Champions League.

Ωστόσο η ευρωπαϊκή του πορεία συνεχίζεται, αφού θα παίξει στα playoffs του Europa League και θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Τσέλιε - Σάμροκ Ρόβερς, στο οποίο η ομάδα από τη Σλοβενία έχει το προβάδισμα με 1-0 από το πρώτο μεταξύ τους ματς.

Η πρώτη αναμέτρηση του Δικεφάλου για τα playoffs λοιπόν θα γίνει στις 22 Αυγούστου στην Τούμπα και η ρεβάνς μία εβδομάδα μετά στις 29 του μήνα, είτε στη Σλοβενία είτε στην Ιρλανδία.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!