«Προφορική συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Καμαρά»

Μαντί Καμαρά

i

© intime

«Προφορική συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Καμαρά»

Sportal newsroom 14:10 - 11.06.2024 / Ανανεώθηκε: 14:10 - 11.06.2024

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Τουρκία, ο ΠΑΟΚ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Μαντί Καμαρά.

Πριν από μερικές ημέρες, ο ΠΑΟΚ είχε καταθέσει πρόταση στον πρώην μέσο του Ολυμπιακού, Μαντί Καμαρά, αλλά του έχει δώσει διορία να απαντήσει μέχρι την περασμένη Παρασκευή (07/06). Ο Δικέφαλος του Βορρά, προσέφερε στον 27χρονο μέσο, 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο για τριετές συμβόλαιο, χωρίς ωστόσο να λαμβάνει κάποια απάντηση από τον ποδοσφαιριστή.

Από την άλλη, ο Καμαρά προτάθηκε και στην ΑΕΚ. Μάλιστα, έχουν γίνει ήδη επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές και η προσέγγιση που του έχει κάνει η Ένωση είναι καλύτερη από όλους τους άλλους και σε συμβόλαιο και γενικώς σε όρους.

Πέρα από τους δύο Δικεφάλους πάντως, ο Μαντί Καμαρά φέρεται να βρίσκεται και στο στόχαστρο της Φενέρμπαχτσε του Ζοσέ Μουρίνιο. Αυτό ισχυρίστηκε τουλάχιστον ο Γάλλος δημοσιογράφος, Σεμπαστιέν Ντενίς, μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Ο ίδιος υπογράμμισε ότι οι Λενς, Λιλ και Σεντ Ετιέν επίσης ενδιαφέρονται για την περίπτωση του.

Στην Τουρκία πάντως δίνουν νέα τροπή στην υπόθεση, λέγοντας πως ο ΠΑΟΚ έχει προφορική συμφωνία με τον Καμαρά, χωρίς να δίνεται κάποια επιπλέον πληροφορία.

Φέτος, ο Καμαρά έγραψε 29 συμμετοχές μετρώντας ένα γκολ και μια ασίστ με τη φανέλα των «ερυθρολεύκων». Γενικότερα στην ελληνική λίγκα μετρά 210 εμφανίσεις με 20 γκολ και 14 ασίστ.