Ευχάριστα νέα για Λουτσέσκου: Προπονήθηκε και υπολογίζεται ο Ζίβκοβιτς ενόψει Γαλατασαράι

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ

i

©Intime

Ευχάριστα νέα για Λουτσέσκου: Προπονήθηκε και υπολογίζεται ο Ζίβκοβιτς ενόψει Γαλατασαράι

Μάνος Τσαλγατίδης 12:47 - 23.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:47 - 23.09.2024

O Αντρίγια Ζίβκοβιτς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε στο ισχίο, προπονήθηκε κανονικά και βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου για την πρώτη μάχη του ΠΑΟΚ στο Europa League με την Γαλατασαράι.

Ευχάριστα ήταν τα νέα από την πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης στην Κωνσταντινούπολη με τη Γαλατασαράι (25/9, 22:00). Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είδε τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να παίρνει μέρος κανονικά στο πρόγραμμα και να τίθεται στη διάθεσή του για το ματς.

Από την άλλη, οι Μπράντον Τόμας και Αντώνης Τσιφτσής υποβλήθηκαν σε θεραπεία και δούλεψαν στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Αναλυτικά το training report της ΠΑΕ:

Η Ευρώπη επιστρέφει κι ο ΠΑΟΚ αφήνει για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις του για τη Stoiximan Super League κι ετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Γαλατασαράι, για την πρεμιέρα του League Phase του UEFA Europa League 2024-25.

Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου δούλεψαν μαζί με το τεχνικό επιτελείο πάνω στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα, μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα στο Βόλο, ακολούθησαν και πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης.

O Αντρίγια Ζίβκοβιτς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε στο ισχίο και προπονήθηκε κανονικά, ενώ οι Μπράντον Τόμας και Αντώνης Τσιφτσής υποβλήθηκαν σε θεραπεία και δούλεψαν στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Την Τρίτη (24.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στο γήπεδο της Τούμπας, με το πρόγραμμα να είναι ανοιχτό για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Το απόγευμα η αποστολή του Δικεφάλου θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Κωνσταντινούπολη. Στις 20:00 θα διεξαχθεί στο Ali Sami Yen Stadium η συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου και ενός εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών.