Προσέγγισε τον ΠΑΟΚ ο μάνατζερ του Μεϊτέ!

Σουαλιχό Μεϊτέ

i

© Intime

Προσέγγισε τον ΠΑΟΚ ο μάνατζερ του Μεϊτέ!

Μάνος Τσαλγατίδης 00:35 - 01.08.2024 / Ανανεώθηκε: 00:38 - 01.08.2024

Η υπόθεση του Σουαλιχό Μεϊτέ παρότι έμοιαζε να έχει κλείσει για τον ΠΑΟΚ ίσως είναι ακόμα «ζωντανή»...

Γέφυρες επιστροφής έριξε ο Σουαλιχό Μεϊτέ στον ΠΑΟΚ! Συγκεκριμένα, η πλευρά του Γάλλου χαφ έκανε προσέγγιση στον Δικέφαλο του βορά μέσω του μάνατζερ του προκειμένου να δει τις διαθέσεις του συλλόγου.

Μπορεί να έμοιαζε να έχει κλείσει αυτή η υπόθεση, αλλά απ' ότι φαίνεται ο 30χρονος άσος δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο επιστροφής του στους «ασπρόμαυρους». Βέβαια, έχει μεγάλη σημασία να δούμε πως θα χειριστούν την κατάσταση οι Θεσσαλονικείς.

Μέχρι στιγμής πάντως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ακόμα δεν έχουν δώσει απάντηση στον Σουαλιχό Μεϊτέ και στον εκπρόσωπο του, αφήνοντας αμφότερους σε στάση αναμονής.

Αυτοί θα είναι οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ σε περίπτωση πρόκρισης στα playoffs του Champions League

Ο ΠΑΟΚ «απέδρασε» από τη Βοσνία (0-1) και διπλασίασε τις νίκες του κόντρα στην Μπάνια Λούκα, σε αυτές τις μάχες για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League

Επόμενο εμπόδιο για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ακούει στο όνομα Μάλμε, για τον 3ο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο πρώτος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στη Σουηδία την Τρίτη 6 Αυγούστου στις 20:00, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί, στις 13 Αυγούστου στην Τούμπα, με την ώρα της σέντρας να μην έχει γνωστοποιηθεί μέχρι στιγμής.

Μάλιστα, με τη σημερινή πρόκριση ο Δικέφαλος εξασφάλισε ομίλους, καθώς στο χειρότερο σενάριο θα βρίσκεται σε αυτούς του Conference League.

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ θα δώσει το «παρών» και στην κλήρωση των playoffs για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, η οποία θα λάβει χώρα την ερχόμενη Δευτέρα (5/8, 13:00) στην Νιόν, με τον Δικέφαλο να είναι στους ισχυρούς, ως ζευγάρι με την Μάλμε και να γνωρίζει ήδη τους πέντε υποψηφίους αντιπάλους του.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στα playoffs:

Γαλατασαράι (Τουρκία)

Καραμπάγκ (Αζερμπαϊτζάν) - Λουντογκόρετς (Βουλγαρία)

Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία) - ΑΠΟΕΛ (Κύπρος)

Μπόντο Γκλιμτ (Νορβηγία) – Γιαγκελόνια (Πολωνία)

Στεάουα (Ρουμανία) - Σπάρτα Πράγας (Τσεχία)

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!