Χτύπησαν... καμπάνες στον ΠΑΟΚ: Πρόστιμο μετά την ήττα από τη Στεάουα!
i

©intime

Χτύπησαν... καμπάνες στον ΠΑΟΚ: Πρόστιμο μετά την ήττα από τη Στεάουα!

Μάνος Τσαλγατίδης 16:29 - 04.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:29 - 04.10.2024

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε πρόστιμο στους παίκτες της ομάδας μετά το νέο αρνητικό αποτέλεσμα στο Europa League σε μια προσπάθεια αφύπνισης προς τους ποδοσφαιριστές.

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα από τη Στεάουα στην Τούμπα με 0-1 για τη 2η αγωνιστική του Europa League και κάπως έτσι έφτασε τις τρεις σερί ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Κάπως έτσι η διοίκηση του Δικεφάλου αποφάσισε να επιβάλλει πρόστιμο προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας σε μια προσπάθεια αφύπνισης για τις τελευταίες εμφανίσεις.

Υπενθυμίζεται ότι έχει ηττηθεί από τη Γαλατασαράι με 1-3 στην Τουρκία, αλλά και από τον Άρη στην Τούμπα με 0-1 για το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League. Παρόλα αυτά στον ΠΑΟΚ δεν θεωρούν ότι το πρόστιμο από μόνο του θα διορθώσει την κατάσταση, αλλά υπάρχει η πεποίθηση πως όλοι έχουν τα περιθώρια βελτίωσης αν πιέσουν τον εαυτό τους τώρα που ακόμα είναι νωρίς.

Στη διοίκηση υπάρχει δεδομένη η ατυχία και η αναποτελεσματικότητα, αλλά έχει και δεδομένο πως σε αρκετές περιπτώσεις κατά τη διάρκεια των αγώνων η ομάδα λειτουργεί επιπόλαια.

Στόχος της ΠΑΕ είναι να επαναφέρουν τους παίκτες σε αυτό που την περασμένη σεζόν τους έκανε πρωταθλητές Ελλάδας.