«Πρόταση του ΠΑΟΚ για τον Γαλλομαροκινό μέσο Λουζά»
i

©IMAGO

«Πρόταση του ΠΑΟΚ για τον Γαλλομαροκινό μέσο Λουζά»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 20:05 - 29.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:15 - 29.07.2024

Ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με την Equipe έκανε πρόταση για τον 25χρονο Γαλλομαροκινό μέσο Ιμράν Λουζά.

Μεταγραφικό σενάριο από τη Γαλλία για τον ΠΑΟΚ.

Στο ρεπορτάζ τονίζεται ότι ο Δικέφαλος και η Τραμπζονσπόρ κατέθεσαν πρόταση δανεισμού με οψιόν αγοράς για τον Ιμράν Λουζά, όμως ο πρώην παίκτης της Λοριάν, ο οποίος ήταν δανεικός από τη Γουότφορντ, προτιμάει να παίξει στη Γαλλία ή την Ισπανία.

Αυτό αναφέρεται σε ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα της γαλλικής εφημερίδας «L’ Equipe», σημειώνοντας ότι ο 25χρονος αριστεροπόδαρος μέσος Ιμράν Λουζά (1/5/99) «δανεικός στο δεύτερο μέρος της σεζόν στη Λοριάν (με συμβόλαιο έως το 2028 με τη Γουότφορντ) ελπίζει να μπορέσει να επιστρέψει στη Γαλλία τις επόμενες εβδομάδες.

Τρεις σύλλογοι από τη Γαλλία ενδιαφέρονται, συμπεριλαμβανομένης της Σεντ Ετιέν. Όμως δύο σύλλογοι έστειλαν προσφορά στη Γουότφορντ, η Τραμπζονσπόρ (Τουρκία) και ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης (Ελλάδα)».

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «...οι δυο σύλλογοι πρόσφεραν δανεισμό με οψιόν αγοράς, ωστόσο, ο παίκτης θα προτιμούσε να μείνει στη Γαλλία. Επίσης η Μαγιόρκα και η Εσπανιόλ έχουν δείξει ενδιαφέρον τις τελευταίες εβδομάδες».

Ο Λουζά γεννήθηκε στη Ναντ, αλλά κατάγεται από το Μαρόκο και μάλιστα με την εθνική ομάδα της πατρίδας του έχει 14 ματς και 2 γκολ.

Η Γουότφορντ τον απέκτησε από τη Ναντ με δέκα εκατ. ευρώ το 2021. Στην Αγγλία ο Λουζά μέτρησε 60 ματς με 6 γκολ και 7 ασίστ, ενώ στη Ναντ είχε 66 αγώνες, με 12 γκολ και 6 ασίστ.

Στην Λοριάν, παράλληλα, στο δεύτερο μισό της περασμένης περιόδου είχε 14 γκολ, 1 γκολ και 3 ασίστ.