Πρόβλημα με την τηλεοπτική κάλυψη της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Σάμροκ Ρόβερς
i

©imago

Πρόβλημα με την τηλεοπτική κάλυψη της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Σάμροκ Ρόβερς

Sportal newsroom 16:44 - 19.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:46 - 19.08.2024

Απρόοπτο συνέβη με την τηλεοπτική κάλυψη της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Σάμροκ Ρόβερς για τα playoffs του Europa League, με την ιρλανδική ομάδα να δίνει τα δικαιώματα σε της αναμέτρησης σε live streaming πλατφόρμα που δεν έχει εμβέλεια στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για τα playoffs του Europa League στα οποία θα αντιμετωπίσει τη Σάμροκ Ρόβερς. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην Τούμπα την ερχόμενη Πέμπτη (22/8), ενώ η ρεβάνς θα γίνει μία εβδομάδα μετά στην Ιρλανδία.

Όσον αφορά το παιχνίδι στην Ιρλανδία λοιπόν, έχει προκύψει πρόβλημα με την τηλεοπτική κάλυψη της αναμέτρησης. Οι άνθρωποι των «πράσινων» σε ανακοίνωσή τους στράφηκαν ενάντια του τηλεοπτικού δικτύου της χώρας, εκφράζοντας παράλληλα την απογοήτευσή τους.

Έπειτα για να υπάρχει κάλυψη, έδωσαν τα δικαιώματα στην πλατφόρμα live streaming, LOl TV, η οποία όμως δεν έχει εμβέλεια στην Ελλάδα ή την Κύπρο. Η περίπτωση αυτή, είναι αρκετά κοινή με αυτή της ΑΕΚ στη ρεβάνς με την Ίντερ ντ' Εσκάλδες, στην οποία όμως βρέθηκε λύση την τελευταία στιγμή.

Κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται να γίνει και σε αυτή την περίπτωση, με τη NOVA να κάνει τις προσπάθειές της για να μπορέσει τελικά να μεταδώσει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Σάμροκ Ρόβερς στην Ιρλανδία.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!