Η απολογία του Τσάλοφ και το... πάρτι στη βροχή: Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ - Σάμροκ Ρόβερς (vid)
i

© PrtScr

Η απολογία του Τσάλοφ και το... πάρτι στη βροχή: Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ - Σάμροκ Ρόβερς (vid)

Sportal newsroom 18:13 - 23.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:13 - 23.08.2024

Δείτε όσα κατέγραψε η κάμερα του PAOK TV από τη νίκη του Δικεφάλου κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς.

Ο ΠΑΟΚ ήταν επιβλητικός κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς κι «αγκάλιασε» τους ομίλους του Europa League.

Στο πρώτο ματς της Τούμπας απέναντι στους Ιρλανδούς, οι πρωταθλητές Ελλάδας έστησαν ένα ατελείωτο πάρτι χάρη στα γκολ των Τάισον, Κωνσταντέλια και Μπάμπα, ενώ το αυτογκόλ στο φινάλε του πρώτου μέρους έδωσε τη λύση (4-0).

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ δημοσίευσε την παρακάμερα της αναμέτρησης, η οποία τα είχε... όλα. Στο βίντεο που ακολουθεί, ξεχωρίζουν οι αντιδράσεις στον «ασπρόμαυρο» πάγκο, το... πάρτι στη βροχή και η απολογία του Τσάλοφ για την εκτέλεση του πέναλτι.

Δείτε την παρακάμερα:

Λουτσέσκου: «Αν δεν δείχνεις σεβασμό τιμωρείσαι»

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, ο Ράζβαν Λουτσέσκου στάθηκε στη σημασία αξιοποίησης όλων των παικτών.

«Αν δεν δείχνεις σεβασμό τιμωρείσαι. Πώς θα πω ότι προκριθήκαμε; Πρέπει να είμαστε σοβαροί και στο δεύτερο ματς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στο δεύτερο ματς και φυσικά να πάμε με την ίδια νοοτροπία σε όλη τη σεζόν. Τώρα αν αυτό το 4-0 διευκολύνει τη διαχείριση των αγώνων που έχουμε μέχρι τη διακοπή του Πρωταθλήματος;

Εγώ ξέρω πως έχουμε ένα ματς την Κυριακή με τον Παναιτωλικό και αυτό πρέπει να σκεφτούμε. Αυτό το ματς θα αρχίσω να σκέφτομαι, θα μελετήσω τον αντίπαλο και θα πάρουμε τις κατάλληλες αποφάσεις. Εμείς θέλουμε και απέναντι στην Σάμροκ την Πέμπτη να πάμε απόλυτα προσηλωμένοι και με απόλυτη σοβαρότητα γιατί μας ενδιαφέρει η πρόκριση», ανέφερε μεταξύ άλλων.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!