Σκέφτεται να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Μεϊτέ ο ΠΑΟΚ

Μεϊτέ

i

©intime

Σκέφτεται να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Μεϊτέ ο ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 13:07 - 22.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:27 - 14.08.2024

Ο ΠΑΟΚ έχει μείνει ικανοποιημένος από την εικόνα του Μεϊτέ, με αποτέλεσμα οι άνθρωπο της ομάδας να θέλουν να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του, η οποία είναι στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

Ο ΠΑΟΚ μετά τη νέα ευρεία νίκη επί του Βόλο με 5-1 συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση για το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου. Ωστόσο θέλει να κλείσει και με την υπόθεση του Σουαλιχό Μεϊτέ, ο οποίος βρίσκεται στο τελευταίο εξάμηνο της θητείας του στην ομάδα. 

Ο «δικέφαλος» απέκτησε τον Γάλλο μέσο με τη μορφή δανεισμού από την Μπενφίκα, έχοντας μάλιστα και οψιόν αγοράς. Της οποίας το ποσό φτάνει τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι «αετοί» της Λισαβόνας θα κρατήσουν το 30% από το ποσοστό μεταπώλησης. 

Ο 29χρονος μετράει 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με ένα τέρμα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και μία ασίστ στο παιχνίδι με την Ελσίνκι στην Τούμπα. 

Σε επαφές με τον Τζόνι Όττο ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ την ίδια ώρα έχει ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τη Γουλβς για τον δεξιό μπακ, Τζόνι Όττο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον αγγλικό σύλλογο, ο οποίος προσπαθεί να κλείσει τον Ισπανό με τη μορφή δανεισμού, ενώ γίνεται και προσπάθεια να τον πάρει και ως ελεύθερο αν αυτό είναι εφικτό. 

Ο 29χρονος  μπακ βρίσκεται εκτός πλάνων από την ομάδα του Γουλβερχάμπτον, παρόλο που τα προηγούμενα χρόνια ήταν βασικό «κομμάτι» του συλλόγου.