Η Μπάνια Λούκα ανακοίνωσε sold out για το ματς με τον ΠΑΟΚ
i

©Intime

Η Μπάνια Λούκα ανακοίνωσε sold out για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:46 - 27.07.2024 / Ανανεώθηκε: 09:48 - 27.07.2024

Οι φίλαθλοι της Μπάνια Λούκα εξαφάνισαν τα εισιτήρια της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League κι έτσι το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, όπως έκαναν γνωστό μέσω ανακοίνωσης οι Βόσνιοι.

Τεράστιος ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων της Μπάνια Λούκα για τη ρεβάνς απέναντι στον ΠΑΟΚ στη Βοσνία.

Μάλιστα, το Δημοτικό Γήπεδο της Μπάνια Λούκα θα είναι κατάμεστο την ερχόμενη Τετάρτη (31/7, 22:00), καθώς περίπου 10.000 οπαδοί της βοσνιακής ομάδας εξασφάλισαν εισιτήριο για την επικείμενη κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά», όπως ανακοίνωσε η Μπόρατς.

«Η FC Borac ενημερώνει το κοινό ότι τα εισιτήρια για το παιχνίδι της ρεβάνς εξαντλήθηκαν και το παιχνίδι είναι SOLD OUT!

Εάν ακυρωθούν τα εισιτήρια που έχουν κρατηθεί, θα κυκλοφορήσουν για ελεύθερη πώληση την ημέρα του αγώνα, ενώ το κοινό θα ενημερωθεί έγκαιρα για την ποσότητα και τον τόπο πώλησής τους», αναφέρεται στην ενημέρωση της βοσνιακής ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-2 της Μπάνια Λούκα στην Τούμπα την περασμένη Τετάρτη (24/7) με τρεις κεφαλιές των Κουλιεράκη και Εκόνγκ και την ερχόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψει στη Βοσνία για να κλειδώσει την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.