«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Τέντι Οκού»

Τέντι Οκού

i

© Printscreen

«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Τέντι Οκού»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:29 - 06.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:34 - 14.08.2024

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός της Λωζάννης, Τέντι Οκού έχει μπει στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα της Γαλλίας.

Ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, με σκοπό η ομάδα να ενισχυθεί κατάλληλα για τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας που ειδικεύεται στα μεταγραφικά ζητήματα, FootMercato, ο «Δικέφαλος» αλλά και αρκετές ακόμα ομάδες από την Ευρώπη όπως η Γιούνγκ Μπόις και η Φορτούνα Ντίσελντορφ έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Γάλλο με καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού βραχύσωμο εξτρέμ, Τέντι Οκού.

Τη φετινή σεζόν, ο Τέντι Οκού μετράει 16 γκολ και 6 ασίστ σε 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, όντας ένας εκ των κορυφαίων στη δεύτερη κατηγορία του ελβετικού ποδοσφαίρου με τη φανέλα της Λωζάννης. Πιο συγκεκριμένα, η γαλλική ιστοσελίδα αναφέρει: «Καθαρό προϊόν της συγκρότησης της Χάβρης, ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία με την ομάδα της Νορμανδίας. Στη συνέχεια εντάχθηκε στην Λιλ, που τον εντόπισε χάρη στον αθλητικό διευθυντή της τότε, τονΛουίς Κάμπος, για να τον κάνει τον «νέο Λεμάρ». 

Ένας μεγάλος τραυματισμός 7 μηνών δεν του επέτρεψε να παίξει στον γαλλικό βορρά. Μετά από μια περίπλοκη σεζόν στην Μπουλόν, ο Οκού λάμπει φέτος με την Λωζάννη, σκοράροντας 16 γκολ και δίνοντας 6 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Οι εμφανίσεις του δεν περνούν απαρατήρητες στην Ευρώπη και σύμφωνα πράγματι, σύμφωνα με τις πληροφορίες όλο το ελβετικό πρωτάθλημα, με εξαίρεση την Βασιλεία ενδιαφέρεται για να τον αποκτήσει! Οι Γιουνγκ Μπόις, σημερινοί πρωτοπόροι του πρωταθλήματος, ενδιαφέρετα για την κατάσταση του. 

Στο εξωτερικό ενδιαφέρονται και άλλοι σύλλογοι, όπως στη Γερμανία (συμπεριλαμβανομένης της Φορτούνα Ντίσελντορφ, δυο ομάδες από την Ισπανία και δύο ελληνικοί σύλλογοι (συμπεριλαμβανομένου του ΠΑΟΚ) ενδιαφέρονται για τον Οκού ο οποίος συνδέεται με συμβόλαιο στην Λωζάννη μεχρι το καλοκαίρι του 2024».

Η ενδεχόμενη αποχώρηση των Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Μουργκ μετά το τέλος της σεζόν θα αφήσει μεγάλο κενό στις θέσεις των εξτρέμ κι όπως όλα δείχνουν οι «ασπρόμαυροι» θα ψάξουν γρήγορη ενίσχυση με σκοπό η ομάδα να είναι πλήρης όσο νωρίτερα γίνεται.