Στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη η κούπα του πρωταθλήματος

Στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη η κούπα του πρωταθλήματος

Sportal newsroom 18:31 - 30.05.2024 / Ανανεώθηκε: 18:36 - 30.05.2024

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης πόζαρε με την κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Ιβάν Σαββίδης πήρε στα χέρια του το τρόπαιο του πρωταθλητή 2023-24.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είναι ασφαλώς από τους πιο χαρούμενους ανθρώπους, με την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος, που στο ξεκίνημα της σεζόν έμοιαζε εξαιρετικά δύσκολο.

Το τρόπαιο, λοιπόν, όπως είχε αναφέρει και η ΠΑΕ, ταξίδευε στην έδρα του Σαββίδη και ο ίδιος πόζαρε με αυτό χαμογελώντας. «Στην αγκαλιά του ανθρώπου που το πίστεψε πρώτος!», ανέφερε ο ΠΑΟΚ στα social media, αφού δημοσιοποίησε τη φωτογραφία.

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ:

Ο Σαββίδης να θυμίσουμε ότι μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έστειλε το μήνυμά του στα στελέχη της ΠΑΕ για την επόμενη μέρα. Αναλυτικά όσα τους είπε:

«Φτάνει όμως να πανηγυρίζουμε και σας ζητώ να γυρίσουμε στη δουλειά. Έχουμε μάθει να ζούμε σαν πρωταθλητές, άρα ξέρουμε ότι η μάχη είναι αιώνια και οι επόμενοι στόχοι δουλεύονται από σήμερα.

Στο αγωνιστικό σκέλος ζητάω ως μοναδικό επόμενο στόχο να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για να διεκδικήσουμε την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο σκέλος των υποδομών να μην υπάρξει άλλη μέρα καθυστέρησης για την έναρξη εργασιών για το προπονητικό κέντρο, αλλά να ξεκαθαρίσουμε και την κατάσταση γύρω από τη Νέα Τούμπα.

Όσες αναποδιές και αν έχουν συμβεί στο γεωπολιτικό σκηνικό, οφείλουμε να βρούμε τρόπους να ξεπεραστούν. Τα 100 χρόνια πρέπει να μας βρουν σίγουρα με έτοιμο προπονητικό και έστω υπό κατασκευή γήπεδο.

Και τέλος, δεν έχουμε να αποδείξουμε σε κανέναν πια τι ποδόσφαιρο οραματιζόμαστε, άρα οφείλουμε να διαφυλάξουμε στις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΟ, πως δεν θα επικρατήσουν δυνάμεις πισωγυρίσματος».