Με τον κόσμο της στην Τούμπα η Στεάουα Βουκουρεστίου κόντρα στον ΠΑΟΚ

Με τον κόσμο της στην Τούμπα η Στεάουα Βουκουρεστίου κόντρα στον ΠΑΟΚ

Η Στεάουα Βουκουρεστίου έκανε γνωστό ότι οι οπαδοί της θα ταξιδέψουν στην Τούμπα για να στηρίξουν την προσπάθεια της στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Μετά την ήττα με 3-1 στην Κωνσταντινούπολη από τη Γαλατασαράι για την πρεμιέρα της League Phase του Europa League, ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του στο ερχόμενο ντέρμπι με τον Άρη για τη Stoiximan Super League, ενώ όσον αφορά τα της Ευρώπης, αντιμετωπίζει στην Τούμπα τη Στεάουα Βουκουρεστίου.

Όπως ενημέρωσε η ρουμανική ομάδα, οι οπαδοί της θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στην Τούμπα για να παρακολουθήσουν από κοντά την ευρωπαϊκή αναμέτρηση της ομάδας τους με τον Δικέφαλο του βορρά.

Τα εισιτήρια που θα τεθούν σε κυκλοφορία για τους φίλους της Στεάουα, θα κοστίζουν 25 ευρώ, ενώ ο κάθε κάτοχος θα μπορεί να πάρει έως πέντε. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Πέμπτη (3/10).

Η ενημέρωση της Στεάουα Βουκουρεστίου:

«Εισιτήρια για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για το UEFA Europa League μπορείτε να προμηθευτείτε online στη διεύθυνση στα σχόλια. Η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 25 ευρώ.

Η δημιουργία λογαριασμού είναι υποχρεωτική για αγορά εισιτηρίων. Όταν ανοίγετε τον σύνδεσμο, επιλέξτε την Αγγλική γλώσσα, πάνω δεξιά της σελίδας.

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε στην παρέα μας στη Θεσσαλονίκη!».