Στην προπόνηση οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, μίλησαν με παίκτες και Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ

i

© Intime

Στην προπόνηση οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, μίλησαν με παίκτες και Λουτσέσκου

Μάνος Τσαλγατίδης 22:49 - 29.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:44 - 14.08.2024

Οπαδοί του «Δικεφάλου» έδωσαν το παρών στην σαββατιάτικη προπόνηση στο στάδιο της Τούμπας και είχαν τετ α τετ με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Η κριτική και η προτροπή τους σε παίκτες και προπονητή.

Μετά τις ήττες από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ ψάχνει αντίδραση στο ντέρμπι της Τούμπας (30/4, 20:00) με τον Άρη για την 7η αγωνιστική των playoffs της Super League.

Ο «Δικέφαλος» ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με την προπόνηση του Σαββάτου (29/4), που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο της Τούμπας.

Στο τέλος του προγράμματος εκγύμνασης, οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν τετ α τετ με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και το τεχνικό επιτελείο. Ο σκοπός της συζήτησης ήταν η ψυχολογική τόνωση των παικτών ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

«Είμαστε μαζί σας. Σας εμπιστευόμαστε παρά τα όσα έγιναν τις τελευταίες αγωνιστικές. Δείξτε σε όλους τι αξίζετε».

Ωστόσο, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν παρέλειψαν να ασκήσουν κριτική -σε ήπιους τόνους- για τις ήττες στη διαδικασία των playoffs.

Στο πρόσωπο του Ράζβαν Λουτσέσκου, οι οπαδοί του «Δικεφάλου» τόνισαν την στήριξη και την εκτίμηση τους λέγοντας μεταξύ άλλων στον Ρουμάνο τεχνικό:

«Προχωρά εσύ, εμείς είμαστε μαζί σου», δείγμα του σεβασμού που υπάρχει από την «ασπρόμαυρη» κερκίδα στον προπονητή του ΠΑΟΚ.

Σε γενικές γραμμές η συνάντηση αυτή διεξήχθη σε θετικό κλίμα, καθώς άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα ένιωσαν πως έχουν την στήριξη του κόσμου.