«Στη Φαμαλικάο ως ελεύθερος ο Ράφα Σοάρες»

Ράφα Σοάρες

i

©intime

«Στη Φαμαλικάο ως ελεύθερος ο Ράφα Σοάρες»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 20:52 - 29.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:52 - 29.08.2024

Όπως αναφέρει η πορτογαλική Record ο Ράφα Σοάρες θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ και θα πάει στη Φαμαλικάο ως ελεύθερη μεταγραφή.

Το μέλλον του Ράφα Σοάρες απ' ότι φαίνεται δεν είναι στον ΠΑΟΚ. Ο 29χρονος αμυντικός σύμφωνα με πορτογαλική δημοσιεύματα θα αποχωρήσει από τον Δικέφαλο και θα πάρει μεταγραφή ως ελεύθερος στη Φαμαλικάο.

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει η Record η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Φαμαλικάο, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ράφα. Ο οποίος όπως φαίνεται θα επιστρέψει στην πατρίδα του μετά από τρία περίπου χρόνια.

Ο Πορτογάλος υπενθυμίζεται ότι έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο 29χρονος την περασμένη σεζόν είχε 21 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ, κατακτώντας μάλιστα και το πρωτάθλημα, ενώ είχε δύο γκολ και δύο ασίστ.

Έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την Πόρτο και ακόμα έχει αγωνιστεί σε Φούλαμ, Πορτιμονένσε, Κόιμπρα, Έιμπαρ, Γκιμαράες και Ρίο Άβε.

Έκλεισε Κόλεϊ και Μπακαγιόκο ο ΠΑΟΚ - «Πακέτο» στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή (30/8)

Προβάρει τα «ασπρόμαυρα» ο Ομάρ Κόλεϊ. Η Μπεσίκτας αποφάσισε να αφήσει ελεύθερο τον 31χρονο κεντρικό αμυντικό και έτσι ο Δικέφαλος ενεργοποιεί τη συμφωνία που έχει μαζί του για διετές συμβόλαιο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Η αποχώρηση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη με προορισμό τη Βόλφσμπουργκ άφησε κενό στο αριστερό στόπερ και αυτό θα γεμίσει με την απόκτηση του στόπερ από την Γκάμπια. Ο Ομάρ Κόλεϊ θα έχει απολαβές λίγο πάνω από το ένα εκατομμύριο και πλέον αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το επόμενο χρονικό διάστημα για τις υπογραφές.