Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Μπρέθγουεϊτ!

Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ

i

©Photo by Ion Alcoba Beitia/Getty Images

Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Μπρέθγουεϊτ!

Μάνος Τσαλγατίδης 20:58 - 04.06.2024 / Ανανεώθηκε: 21:01 - 04.06.2024

Ένα δυνατό όνομα έχει ο ΠΑΟΚ για την επιθετική του γραμμή, με τον Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ να είναι στη λίστα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει φορ στην αγορά και σύμφωνα με πληροφορίες μια από τις περιπτώσεις που τον ενδιαφέρουν είναι αυτή του Δανού στράικερ Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ.

O παίκτης αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στην Εσπανιόλ, αλλά δύσκολα θα μείνει στον ισπανικό σύλλογο μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας από τη Βαρκελώνη.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν βγει στην αγορά για φορα που έχει στο... αίμα του γκολ και ταυτόχρονα ταιριάζει στο πλάνο του Ραζβάν Λουτσέσκου αναφορικά με τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.

Μία από τις περιπτώσεις που είναι ψηλά στη λίστα και αρέσουν αρκετά στον ΠΑΟΚ είναι αυτή του Δανού φορ της Εσπανιόλ, Μάρτιν  Μπρεϊθγουέιτ.

Τη φετινή σεζόν ο 32χρονιος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί 41 φορές με τη φανέλα του συλλόγου με έδρα τη Βαρκελώνη έχοντας πετύχει 22 τέρματα. Φυσικά, το πικ της καριέρας του ήταν όταν αγωνίστηκε στη Μπαρτσελόνα από τον Φλεβάρη του 2020 έως και τον Σεπτέμβριο του 2022.

Είναι διεθνής με τη εθνική Δανίας, έχοντας καταγράψει 69 συμμετοχές με το εθνόσημο. Άξιο αναφοράς είναι πως ο γνωστός μεταγραφολόγος Φαμπρίτσιο Ρομάνο είχε αναφέρει το εξής για τον παίκτη πριν ένα μήνα: «Ο Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ μπορεί να φύγει με δύο τρόπους από την Εσπανιόλ. 1) Αν η ομάδα προβιβαστεί μπορεί να αποχωρήσει ως ελεύθερος τον Ιούλιο, ενώ αν παραμείνει στη Segunda Divisiοn η ρήτρα στο συμβόλαιο του είναι 600 χιλιάδες ευρώ».