Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Θυμιάνης

Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Θυμιάνης

Μάνος Τσαλγατίδης 22:18 - 27.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:33 - 29.05.2024

Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κώστα Θυμιάνη, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό.

Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ έχει το μυαλό του ήδη στην επόμενη σεζόν, με στόχο να διατηρηθεί στην κορυφή.

Η διοίκηση σε συνεργασία με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ήδη έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό, ενώ στις προθέσεις της για την ενίσχυση της ομάδας είναι και παίκτες από την ελληνική αγορά. Έλληνες ποδοσφαιριστές, που έχουν ταλέντο να σταθούν στον ΠΑΟΚ και να δώσουν λύσεις. Ένας απ’ αυτούς είναι ο Κώστας Θυμιάνης, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό.

Να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από Έλληνες παίκτες, διότι αν στην πορεία παραχωρηθεί ένας από τους Κωνσταντέλια, Κουλιεράκη, ενώ είναι πιθανό να μην μείνει ο Τσιγγάρας, υπάρχει πρόβλημα με τη λίστα που θα δηλωθεί στην UEFA για τα προκριματικά του Champions League.

Ο Θυμιάνης προέρχεται από δύο εξαιρετικές σεζόν στον Πανσερραϊκό. Στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε, ήταν βασικός στα πλάνα του Πάμπλο Γκαρσία κι έπαιξε σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια για την παραμονή στη Stoiximan Superleague. Σε αρκετά παιχνίδια φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ο νεαρός παίκτης γεννήθηκε στις 28/2/01 στην Ολυμπιάδα, κοντά στην Πτολεμαϊδα. Έχει ύψος 1,86 και μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις μεσοαμυντικά. Στον Πανσερραϊκό έπαιξε ως κεντρικός αμυντικός, αμυντικός μέσος, αλλά και δεξί μπακ.

Τη σεζόν που τελείωσε είχε 22 ματς και 4 γκολ. Τα δύο γκολ τα σημείωσε στην ισοπαλία του Πανσερραϊκού εντός έδρας με την ΑΕΚ με 2-2.

Την περασμένη περίοδο στη δεύτερη κατηγορία, όπου ο Πανσερραϊκός κέρδισε την άνοδο, είχε 28 αγώνες και μία ασίστ.

Την επαγγελματική του καριέρα την ξεκίνησε στην Ξάνθη και είχε 57 αγώνες με 2 γκολ και μία ασίστ. Να σημειωθεί ότι ο Θυμιάνης είχε κι 6 συμμετοχές χωρίς γκολ με την εθνική Ελπίδων.